MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

29 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με εκπλήξεις και celebrities!

Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με αφορμή την 32η επέτειο της πρώτης ευχής, ενώνει τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε όλο τον κόσμο και γιορτάζει για τρίτη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής www.worldwishday.org.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Τα παιδιά προσφέρουν στα παιδιά χαρά, ελπίδα και δύναμη
Στις 27 Απριλίου στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία στις 12 το μεσημέρι τα υγιή παιδιά θα προσφέρουν στα άρρωστα παιδιά λίγη χαρά ενόψη της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής. Παρόμοια ενέργεια θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ στις 29 Απριλίου. 

Στις 29 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής θα πραγματοποιηθεί η ευχή της Ξένιας 5 ετών που θέλει να γίνει ηθοποιός σε ρόλο νεράιδας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) στις 11.30 το πρωί παρουσία των γνωστών από το Hollywood ηθοποιών Elaine Hendrix και Erica Ash.

Στις 16.00 η μικρή Νταϊάνα 7 ετών που θέλει να γίνει μοντέλο, θα εκπληρώσει την ευχή της στο Fashion Workshop by Vicky Kaya που θέλει να γίνει μοντέλο.

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα
Τηλ. 210-9637660-1, εσωτ. 104
www.makeawish.gr.

 Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘ΜΑΚΕ–Α–WISH INTERNATIONAL’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε πάνω από 900 σοβαρά άρρωστα παιδιά χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b