MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόγραμμα “Discover Vodafone” για απόφοιτους μεταπτυχιακών

Η Vodafone δίνει, για άλλη μια χρονιά, τη δυνατότητα στους νέους τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων ή Πολυτεχνικών σχολών, να σπουδάσουν και να απασχοληθούν στον τομέα της τηλεπικοινωνίας, μέσα από το πρόγραμμα “Discover Vodafone”. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τη Δευτέρα 30 Απριλίου. τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων ή Πολυτεχνικών σχολών

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το πρόγραμμα διαρκεί 12 μήνες και περιλαμβάνει εργασία σε τρία διαφορετικά τμήματα της εταιρίας. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα τμήμα που έχει άμεση επαφή με τον πελάτη (κατάστημα ή/και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) και δύο από τα βασικά τμήματα της εταιρίας, συμμετέχοντας σε έργα στους τομείς του Marketing, της Τεχνολογίας, των Οικονομικών κ.ά.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το πρόγραμμα “Discover Vodafone” μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 30 Απριλίου 2012.

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Discover Vodafone” και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το http://www.vodafone.gr/discover.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b