MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η αληθινή ομορφιά νικά το Photoshop! H Cate Blanchett “τολμά” και το αποδεικνύει

Μια λαμπερή Cate Blanchett με τις λεπτομέρειες του προσώπου της να μην έχουν σβηστεί στο Photoshop, φιγουράρει στο εξώφυλλο του αυστραλιανού περιοδικού “Intelligent Life”.

Monopoli Team

Η επιλογή της σπουδαίας ηθοποιού και του περιοδικού να μην αλλοιώσουν προς το “ιδανικότερο” το πρόσωπο της Blanchett στις αρχικές φωτογραφίες, στις οποίες φορά ελάχιστο μακιγιάζ, και να τις δημοσιεύσουν έτσι, έχει κάνει αίσθηση, και φυσικά αποτελεί φωτεινή εξαίρεση σε έναν κόσμο “πλαστικής” και τεχνητής ομορφιάς. Η εμφανισιακή γοητεία της Αυστραλιανής ηθοποιού σε συνδυασμό με την αναγνώριση της οποίας χαίρει για το υποκριτικό της ταλέντο, την κάνει τόσο όμορφη, λαμπερή και “ερωτεύσιμη”, που καμία “κατασκευασμένη” σταρ δεν θα μπορούσε να επισκιάσει αυτή την εικόνα.

“Όταν τα περιοδικά φωτογραφίζουν ηθοποιούς, καταλήγουν να χρησιμοποιούν υπερβολικά το Photoshop, εξαλείφοντας και την τελευταία ρυτίδα. Κάνουν το δέρμα των σταρ να δείχνει τόσο αφύσικα λείο, που αναρωτιέσαι γιατί ο φωτογράφος δεν έκανε απλά μια φωτογράφιση με το κέρινο ομοίωμά τους”, λέει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του περιοδικού, Tim de Lisle, που επιμελήθηκε το άρθρο με τη συνέντευξη της ηθοποιού, και περιγράφει την εντύπωση που αποκόμισε από την συνάντησή του μαζί της: “Δείχνει αυτό ακριβώς που είναι, μια γυναίκα στα 42 της, που περνά τις μέρες της σε ένα γραφείο, τα βράδια της στη σκηνή, και τον υπόλοιπο χρόνο της φροντίζοντας τα τρία της παιδιά. Δεν μπορούμε βέβαια να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί από τη στιγμή που πρόκειται για δικό μας εξώφυλλο, και που επωφελούμαστε από την ομορφιά και το ξεχωριστό της στυλ. Αλλά η φωτογράφιση προσπαθεί τουλάχιστον να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Είναι παράξενο σημείο των καιρών ότι αυτό αποτελεί κάτι που πρέπει να φωνάξουμε και να διαφημίσουμε“.

Δείτε ολόκληρο το θέμα μαζί με την συνέντευξη της Blanchett, εδώ.

Περισσότερα από Cine News