MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

‘24’: Η ταινία μπορεί να περιμένει!

Το σχέδιο για τη μεταφορά στον κινηματογράφο του τηλεοπτικού ‘24’ τελικά θα πρέπει να περιμένει άλλο ένα χρόνο μέχρι να γίνει πραγματικότητα.

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Ο Κίφερ Σάδερλαντ και η Twentieth Century Fox μπορεί να τα βρήκαν μεταξύ τους, όμως η πραγματοποίηση της πολυαναμενόμενης μεταφοράς της πετυχημένης σειράς αναβάλλεται για τον επόμενο χρόνο. Ο πρωταγωνιστής του ‘24’ είχε σοβαρές διαφωνίες με το στούντιο, ζητώντας 5 εκατομμύρια δολάρια αμοιβή για να ενσαρκώσει και στη μεγάλη οθόνη το ρόλο του πράκτορα Τζακ Μπάουερ, και ένα συνολικό μπάτζετ μεγαλύτερο από τα 30 εκατομμύρια που είχαν προϋπολογιστεί για την παραγωγή.

Φαίνεται ότι οι διαφορές ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και το στούντιο έχουν γεφυρωθεί, όμως ο προγραμματισμός, που προέβλεπε τα γυρίσματα να αρχίσουν τον Απρίλιο, έχει ήδη ανατραπεί, οπότε γίνεται προσπάθεια όλα να είναι έτοιμα για τον επόμενο χρόνο. Ο Κίφερ Σάδερλαντ, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την πρώτη περίοδο της καινούριας τηλεοπτικής σειράς του «Touch» που αρχίζει να προβάλλεται αυτές τις ημέρες, είναι γνωστό ότι θέλει πολύ να γίνει η ταινία «24» στην οποία έχει ρόλο και ως παραγωγός. Μένει να δούμε αν ο Τζακ Μπάουερ θα κερδίσει και αυτή τη μάχη με το χρόνο…

Περισσότερα από Cine News