MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βραδιά για ερωτευμένους στο θέατρο Επι Κολωνώ

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, το θέατρο Επί Κολωνώ στήνει ένα ξεχωριστό happening στο πλαίσιο της παράστασης «Το ημερολόγιο του Αδάμ και την Εύας».

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Οι διασκεδαστικές, αλλά και συγκινητικές περιπέτειες των Πρωτόπλαστων, όπως τις περιγράφει ο δαιμόνιος Μάρκ Τουέιν στα «αποκαλυπτικά» Ημερολόγιά του, ξεκινώντας από την πρώτη τους συνάντηση στον Κήπο της Εδέμ μέχρι την σύγχρονη Νέα Υόρκη ζωντανεύουν στο Φουαγιέ του θεάτρου και διανθίζονται από την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια που έχουν γράψει ειδικά για την παράσταση οι ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, σε στίχους Βασίλη Ανδρέου.

Ειδικά την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου υπάρχει ειδική προσφορά για τα ζευγάρα (μόνο εισιτήριο για δύο στην τιμή των 13,5 ευρώ).
Μετά το τέλος της παράστασης, θα ακολουθήσει ένα… παραδεισένιο LOVE PARTY με φιλικές τιμές στο μπαρ, πολύ μουσική, χορό cheek to cheek, και με τους τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας μας στα decks να επιλέγουν για σας τα ομορφότερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών!

Όλες εκείνες οι αγαπημένες μελωδίες που έχουν συντροφέψει το πρώτο μας χτυποκάρδι, ή το πρώτο μας φιλί, αλλά κι εκείνες που ακόμα και σήμερα «πυροδοτούν» τα… ταπεινά μας ένστικτα, θα μας προσφέρουν μια αξέχαστη, ερωτική βραδιά! 

Ημέρα Προσφοράς: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλλειμα)
Τιμές εισιτηρίων: 13,50€ (στα δυο άτομα το ένα δωρεάν) Χώρος: Σκηνή Φουαγιέ

Η παράσταση θα διαρκέσει μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2012, ημέρες παραστάσεων Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15, τιμές εισιτηρίων
(13,50€ κανονικό/10,00€ φοιτητικό)

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b