MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ημερίδα της Google για τον Τουρισμό και το Διαδίκτυο

Θέλοντας η Google να αξιοποιήσει τη νέα ψηφιακή εποχή και την ανάπτυξη των σύγχρονων τεχνολογιών, θα πραγματοποιήσει στις 2 Φεβρουαρίου ενημερωτική ημερίδα στο Αθηνών Αρένα με θέμα τον Τουρισμό, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Monopoli Team

Πιο ειδικά ο τομέας που θα απασχολήσει περισσότερο είναι οι δυνατότητες που παρέχει το Διαδίκτυο στον Τουρισμό και οι ποικίλες επιλογές και λύσεις μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της Google.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα του Γενικού Διευθυντή της Google Ελλάδας, Στέφανου Λουκάκου και θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις στελεχών της Google με ειδίκευση στον Τουρισμό, καθώς και διεθνών προσωπικοτήτων όπως του John Kent, CEO του youtravel.com & Aquis Hotels, του Peter Economides, brand strategist διεθνούς βεληνεκούς καθώς και του Παύλου Γερουλάνου, υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, οι οποίοι θα αναλύσουν το τοπίο της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και θα συζητήσουν για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή. Στo πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρουσιαστεί η online διαδρομή του Σάκη Ρουβά, η οποία αποτελεί την πιο δυναμική παρουσία Έλληνα καλλιτέχνη στο Διαδίκτυο.

Το κοινό της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει στελέχη της κυβέρνησης, εκπροσώπους συνδέσμων και συνεταιρισμών του τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπους ναυσιπλοΐας, αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικών γραφείων, κ.τ.λ.) καθώς και εκπροσώπους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Στόχος της ημερίδας είναι να ενισχυθεί ο ελληνικός τουρισμός με τις παροχές της Google, να ενισχυθούν οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί καθώς επίσης και οι ελληνικοί προορισμοί.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση του special guest της Google, του Έλληνα καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά, του οποίου η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα είναι αρκετά μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b