MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εργαστήρι Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ: συναντήσεις γνωριμίας

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) προσκαλεί το κοινό την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 17:00, στο «Εργαστήρι Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ», για να γνωρίσει από κοντά τους διδάσκοντες του νέου κύκλου σπουδών και να συζητήσει μαζί τους.

Monopoli Team

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Χρήστος Χρυσόπουλος (πεζός λόγος), Ανδρέας Μήτσου (διήγημα), Βασίλης Παπαθεοδώρου (νεανικό μυθιστόρημα), Χρήστος Μπουλώτης (παιδικό βιβλίο), Βασίλης Παπατσαρούχας (εικονογράφηση παιδικού βιβλίου), Ελένη Πέγκα (θεατρική γραφή), Αμάντα Μιχαλοπούλου (μυθιστόρημα – e-learning), Στρατής Πασχάλης (ποίηση – e-learning), Ελένη Κεχαγιόγλου (διόρθωση και επιμέλεια κειμένων – e-learning). Κάθε ένας θα ενημερώσει και θα διδάξει τους συμμετέχοντες για διάφορους τομείς που αφορούν στο βιβλίο, τα νέα τεχνολογικά μέσα και την εκπαίδευση κ.ά.

O Χάρης Βλαβιανός (ποίηση) λόγω έκτακτης απουσίας θα συναντήσει τους υποψήφιους μαθητές του την επόμενη Τετάρτη 1/2, στις 17:00.

Η συνάντηση για τα εργαστήρια διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/2, στις 17:00 (Δημήτρης Θάνας, Κλεοπάτρα Καλαφατά).

ΕΚΕΒΙ: Αθ. Διάκου 4, στάση μετρό Ακρόπολη
Τηλ. 210-9200300

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b