MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δουλειά και προσωπική ζωή σε μια συσκευή – 2 προτάσεις από την Samsung

Δύο νέες συσκευές, το Samsung Galaxy Y DUOS και το Samsung GALAXY Y Pro Duos προσφέρει η Samsung, απευθυνόμενη σε πολυάσχολους επαγγελματίες που θέλουν να συνδυάσουν τις εργασιακές τους υποχρεώσεις με τις κοινωνικές, αλλά και σε όσους ψάχνουν ένα νέο φορητό gadget, περισσότερο υπολογιστή, παρά κινητό.

Monopoli Team

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Samsung Galaxy Y DUOS είναι το σύστημα DUAL SIM, το οποίο μεγιστοποιεί την ευελιξία της επικοινωνίας, επιτρέποντας την παράλληλη λειτουργία δύο ξεχωριστών τηλεφωνικών αριθμών και την ταυτόχρονη χρήση των δεδομένων τους στην ίδια συσκευή. Επιπλέον, με το ChatON (διαθέσιμο στο Samsung Apps), τη μοναδική cross-platform υπηρεσία της Samsung, όλοι οι χρήστες της κινητής τηλεφωνίας μπορούν να συνδεθούν σε μία κοινότητα, ανταλλάσοντας στιγμιαία μηνύματα. Ως προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, υποστηρίζει email και τις σελίδες κονωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, google+). Άλλα χαρακτηριστικά του είναι ο επεξεργαστής 832MHz, η μνήμη RAM των 3GB και η άνετη οθόνη 3.14 ίντσών, LCD, με μεγάλη ανάλυση. Οι διαστάσεις του είναι μόλις 109.8x60x12 mm, κάτι εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς τις δυνατότητές του. Επίσης το νέο  Samsung Galaxy Y DUOS διαθέτει μνήμη 4GB ROM και 3GB RAM, με δυνατότητα επέκτασης 2GB με κάρτα SD, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το έτερο gadget της σειράς, το Samsung GALAXY Y Pro Duos, εστιάζει περισσότερο σε πιο απαιτητικούς επαγγελματίες, καθώς διαθέτει επιπλέον τα εργαλεία Polaris και Find My Mobile. Το Polaris προσφέρει εύκολη προβολή και επεξεργασία ενός ευρέος φάσματος εγγράφων του Office, προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να εργαστεί σε αρχεία Word, Excel, PowerPoint, καθώς και PDF, ακόμα και ενώ βρίσκεται εν κινήσει. Η υπηρεσία της Samsung, Find My Mobile, επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώσουν το τηλέφωνό τους από απόσταση, ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης να εντοπίσουν το τηλέφωνό τους ή να διαγράψουν το περιεχόμενό του σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Τα χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια με του Samsung GALAXY Y Duos, με σημαντική διαφορά όμως στον σχεδιασμό, καθώς διαθέτει και πληκτρολόγιο. Και τα δύο μοντέλα θα διατεθούν στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιανουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b