MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνε το μωρό μου… για τα μωρά του “Μητέρα”

Η Ελένη Ερήμου και οι συντελεστές της παράστασης “Γίνε το μωρό μου” που παίζεται για 2η χρονιά στο θέατρο Τζένη Καρέζη αφιερώνουν την παράσταση της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2011 στα παιδιά και συγκεκριμένα στο Κέντρο Βρεφών “Η Μητέρα”.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα Κέντρο Βρεφών “Η Μητέρα”, προκειμένου να ενισχυθεί το σημαντικό έργο που επιτελεί. Το έργο πραγματεύεται με χιούμορ ένα θέμα “δύσκολο” και εξαιρετικά ευαίσθητο. Ένα θέμα που κουβαλάει πόνο και απόρριψη: αυτό της υιοθεσίας.

Την ίδια μέρα το φουαγιέ του θεάτρου θα γεμίσει από πολύχρωμες ζωγραφιές των παιδιών του ιδρύματος. Την παράσταση, που πραγματεύεται με πολύ ανθρώπινη προσέγγιση το θέμα της υιοθεσίας, θα παρακολουθήσουν ανάδοχες οικογένειες με τα παιδιά, καθώς και στελέχη του Ιδρύματος Κέντρου Βρεφών “Η Μητέρα”.

Το έργο “Γίνε το μωρό μου” παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά. Το έγραψε ο βασιλιάς της αμερικανικής κωμωδίας και πολυβραβευμένος συγγραφέας, Κεν Λούντβιχ, το σκηνοθέτησε ο Αντώνης Καλογρίδης, τη μετάφραση – διασκευή έκανε η Ρένα Ρίγγα, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Ελένη Ερήμου και ο Κώστας Αποστολίδης.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το έργο 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b