MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

DV8 Physical Theatre στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου η διεθνούς φήμη ομάδας DV8 Physical Theatre και ο πολυβραβευμένος Lloyd Newson επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα και την κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμαάτων και Τεχνών με τη νέα τους δουλειά ” Can we talk about this” που έκανε πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι στην Αυστραλία.

Monopoli Team

Από το κάψιμο των αντιτύπων του βιβλίου του Σαλμάν Ρουσντί, Οι σατανικοί στίχοι, έως τη δολοφονία του σκηνοθέτη Τέο Βαν Γκογκ και τη μεγάλη δημόσια αντιπαράθεση που προκάλεσε η δημοσίευση των σατιρικών σκίτσων του Μωάμεθ το 2005, το “Can we talk about this” εξετάζει κατά ποιον τρόπο αυτά τα γεγονότα έχουν αντανάκλαση και επίδραση στις πολυπολιτισμικές πολιτικές, στην ελευθερία του Τύπου και στην καλλιτεχνική λογοκρισία.

Συνεχίζοντας στα επιτυχημένα βήματα της παράστασης To Be Straight With You, αυτή η νέα παραγωγή χοροθεάτρου των DV8, που κινείται στα όρια ντοκυμανταίρ, χρησιμοποιεί πραγματικές συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό. Ανάμεσα στους συντελεστές της παράστασης συγκαταλέγονται μια σειρά από συγγραφείς, ακτιβιστές και πολιτικούς.

Συντελεστές
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Lloyd Newson
Βοηθός Σκηνοθέτη/Διεύθυνση Θιάσου: Elizabeth Mischler
Σκηνικά-Κοστούμια: Anna Fleischle
Φωτισμοί: Beky Stoddart
Βίντεο: Tim Reid
Χορογραφία: Lloyd Newson με τους χορευτές
Συμπαραγωγή: Théâtre de la Ville και Festival d’Automne (Παρίσι), National Theatre (Μεγάλη Βρετανία), Dansens Hus (Στοκχόλμη)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: LIoyd Newson
Σκηνοθεσία: LIoyd Newson


Παίζουν: Joy Constantinides, Lee Davern, Kim Jomi Fischer, Ermira Goro, Hannes Langolf, Samir M'Kirech, Christina May, Seeta Patel, Anwar Russell, Ira Mandela Siobhan.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Χήνες, της Στέλλας Ζαφειροπούλου στο ΠΛΥΦΑ
Θεατρικά Νέα
Ανεξάρτητα Κράτη: Η παράσταση των Παλούμπη-Τσιοτσιόπουλου σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι
ΘΕΑΤΡΟ
National Theatre Live: Ο «Άμλετ» με την υπογραφή του Robert Hastie στο Μέγαρο
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βυσσινόκηπος: Ο Έκτορας Λυγίζος ανεβάζει το “κύκνειο άσμα” του Τσέχωφ στο Εθνικό
ΘΕΑΤΡΟ
Η Κατάρρευση: Η ομάδα Νοσταλγία διασκευάζει Φ.Σ. Φιτζέραλντ στο Rabbithole
Θεατρικά Νέα
Ihsane: Η συγκλονιστική παράσταση των Ballet du Grand Theatre de Geneve και Eastman στο Μέγαρο Μουσικής
ΘΕΑΤΡΟ
Μαρί Αντουανέτ: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Ημιυπαίθριος, των Γιώργου Αλκαίου και Στράτου Αγιοστρατίτη στο Θέατρο Coronet
ΘΕΑΤΡΟ
Οι «Απόντες» του Βασίλη Κατσικονούρη επιστρέφουν στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Οι σχολικές εκθέσεις του Φριτς Κόχερ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη στο opbo studio
ΘΕΑΤΡΟ
Αφηγήτρια Ταινιών: Η νουβέλα του Ερνάν Ριβέρα Λετελιέρ στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Έμπορος της Βενετίας, από την ομάδα Contratiempo στο Θέατρο 104