MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικο bazaar από την Οργάνωση «Μείνε Δυνατός»

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μείνε Δυνατός» διοργανώνει από 17 έως 24 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο bazaar «Το τρένο της ζωής», με ποικίλες εκδηλώσεις. Το bazaar θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» (Δ7), στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Monopoli Team

Στόχος του bazaar είναι να ενισχύσει την οργάνωση και να προσφέρει διασκέδαση στο κοινό. Το bazaar προτείνει αγορές χριστουγεννιάτικων προϊόντων, έκθεση έργων τέχνης από ασθενείς και ποικίλες εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 20:00, πραγματοποιείται συναυλία με τους Πάνο Μουζουράκη και Οδυσσέα Τσάκαλο. Για την είσοδο στη συναυλία είναι απαραίτητο να φορούν οι παρευρισκόμενοι το πορτοκαλί βραχιολάκι της οργάνωσης.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 15:00, θα γίνει επίδειξη capoeira από την ομάδα DANCE CULTURAL CENTRE, ώστε το κοινό να γνωρίσει αυτό το είδος τέχνης και την ιστορία της εξέλιξής του, και στις 18:00 επίδειξη Zumba, που αποτελεί είδος εκγύμνασης και σωματικής και ψυχικής άσκησης.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 19:00, η Ζωή Νικητάκη αναλαμβάνει την αφήγηση παραμυθιών με χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό περιεχόμενο, για να ταξιδέψει τον κόσμο σε ένα διαφορετικό κλίμα.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με τη θεατρική παράσταση «Σαίξπηρ τα πάντα όλα» που θα λάβει χώρα στις 23 Δεκεμβρίου στις 20:30, και το κουκλοθέατρο «Ψευτιά με Αυτιά», στις 24 Δεκεμβρίου στις 12:00, 13:00 και 14:00, που πραγματεύεται τη διαφορετικότητα μεταξύ των λαών.

Ώρες Λειτουργίας του bazaar: 10:00 – 22:00

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b