MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To The Mall Athens στον κόσμο των Social Media

Το The Mall Athens ενεργοποιείται στα social media (Facebook, twitter, YouTube channel, blog, website), και διοργανώνει μία κλήρωση με συναρπαστικά, digital δώρα, προκειμένου να καλωσορίσει τους επισκέπτες του στον ψηφιακό του κόσμο.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και για δύο ολόκληρες εβδομάδες, το εμπορικό κέντρο μάς προσκαλεί να επισκεφθούμε το διαδραστικό stage του 3ου επιπέδου και να κάνουμε “Like” στη σελίδα του στο Facebook. Όλοι οι καινούργιοι «φίλοι» του The Mall Athens θα κερδίσουν  αναμνηστικά δώρα, ενώ θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για 2 ολοκαίνουργια iPad 2 και 10 σεμινάρια στο BCA College, με θέμα “Marketing στην εποχή των social media”.

To The Mall Athens ενεργοποιεί το επίσημο προφίλ του στο Facebook (www.facebook.com/TheMallAthensOfficial) και το Twitter, προκειμένου να μας κρατάει συνεχώς ενήμερους για τους πρωτότυπους διαγωνισμούς και τα events που διοργανώνει. Επίσης videao από τις διάφορες δράσεις θ’ ανεβαίνουν τακτικά στο YouTube, ενώ οι δράσεις, οι νέες παραλαβές και οι διάφορες προσφορές θα αναρτώνται στο blog (http://www.mymall.com.gr/), για να μη χάνουμε καμία από τις ευκαιρίες που μας περιμένουν.

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00, Σάββατο: 09:00 – 20:00

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b