MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ε και;

Η Θεατρική Ομάδα “Λωτοφάγοι” αναλαμβάνει να παρουσιάσει το έργο της βραβευμένης συγγραφέως Πένυς Φυλακτάκη στον πολυχώρο «SIX D.O.G.S» από τις 28 Νοεμβρίου για τέσσερις μόνο παραστάσεις.

Monopoli Team

Πρόκειται για μία επίκαιρη, σύγχρονη κωμωδία ηθών γεμάτη εκπλήξεις.

Λέξη κλειδί της παράστασης η “μοναξιά” η οποία δημιουργεί φόβους, παιχνίδια, ανσφάλειες, προκαταλήψεις και έντονες διαμάχες μεταξύ των ηρώων. Το “σκοτάδι”, κυριολεκτικά και μη, κρύβει και ταυτόχρονα φανερώνει όλες τις αδυναμίες που κάθε άνθρωπος προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο (άμυνα, επίθεση, απομόνωση) να κρατήσει μόνο για εκείνον. Τραγούδια και μουσικές κυριαρχούν στην παράσταση γιατί πάντα στις μεγάλες στιγμές, από τις πιο αστείες μέχρι τις πιο δύσκολες, όλοι άνθρωποι βρίσκουν κοινά σημεία και εκφράζονται μέσα από την μουσική. Έτσι και οι ήρωες μας, σαν κάποιοι από όλους εμάς, μιλάνε, γελούν, τσακώνονται, στεναχωριούνται, επιλέγουν, κάνουν λάθη… υπάρχουν.

Η σκηνογραφία θα είναι μινιμαλιστική με έντονη την παρουσία τηλεόρασης και δύο μικροφώνων. Ο ρόλος της τεχνολογίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι ένας πολύ ισχυρός παράγοντας στην σύγχρονη ψυχοσύνθεση και διαμορφώνει συμπεριφορές που ξεκινούν από μία χαζή πλάκα μέχρι μια κίνηση ζωής.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Φωτογραφία: Jars, Fyllis P.
Video: Γιάννης Αρσένης
Υπεύθυνη Επικοινωνία: Ηλιάς Γεραφέντη
Αφίσα – Πρόγραμμα: Γιώργος Λυγουριώτης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνοθεσία: θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι


Παίζουν: Βένια Σταματιάδη, Ηλίας Λάτσης, Νίκος Βατικιώτης, Αθηνά Αρσένη.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b