MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Αλήτες θεατρίνοι

Η θεατρική παράσταση του Σάιμον Γκρέυ δίνει ραντεβού με τους θεατές στην σκηνή του Θεάτρου Άνεσις-Θεατρική Σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Monopoli Team

Το έργο χαρακτηρίζεται ως θρίλερ- κωμωδία. Πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει ένας οικοδεσπότης, ο οποίος είναι ένας αποτυχημένος ηθοποιός αλλά εξαιρετικός διευθυντής σκηνής ζώντας στην σκιά της πλούσιας, διάσημης και φιλόδοξης ηθοποιού συζύγου του.
Ο Ρόμπερτ, εγκαταλείποντας τη μόνη επιτυχημένη καριέρα που είχε, αφοσιώνεται στη φροντίδα της “ντίβας” γυναίκας του. Το μόνο που κρατάει για τον εαυτό του είναι κάποιες περιστασιακές περιπέτειες.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα του Άννα ανακοινώνει στον Ρόμπερτ ότι έχει τρεις μέρες προθεσμία για να φύγει από το σπίτι. Αυτό θα δυναμιτίσει την οργή του Ρόμπερτ ο οποίος θα αναζητήσει εκδίκηση με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει: “Θεατρικά”. Ωστόσο, ένας ψυχίατρος, ένας ντετέκτιβ, ένας εραστής και ένας πληγωμένος εγωισμός θα του αλλάξουν τα σχέδια… Πού αρχίζει η ζωή και πού το θέατρο; Ποιος θα εκδικηθεί ποιον; Ποιος έχει τον άσσο στο μανίκι; Τι θησαυρό κρύβει η βιβλιοθήκη;
Ένα συγκλονιστικό περιπετειώδες θρίλερ, με καυστική ειρωνεία, κωμικές καταστάσεις, παιχνίδια μυαλού και εξουσίας και απροσδόκητο φινάλε..

Ο Σάιμον Γκρέυ αποτελεί φιγούρα – κλειδί για την Βρετανική δραματουργία του εικοστού αιώνα. Έχει γράψει 40 θεατρικά έργα, έργα για την τηλεόραση, σενάρια για τον κινηματογράφο και 5 νουβέλες.

Συντελεστές
Απόδοση: Βάσια Παναγοπούλου & Αλίνα Κοτσοβούλου
Σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια: Θοδωρής Αθερίδης
Σκηνικά: Μυρτώ Αναστασοπούλου
Κοστούμια: Ευγενία Ζήντρου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Σάιμον Γκρέυ
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης


Παίζουν: Αλέκος Συσσοβίτης, Λαέρτης Βασιλείου, Βάσια Παναγοπούλου, Τάκης Χρυσικάκος.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b