MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H γιαγιά μου η Αθήνα

Το εκπαιδευτικό προγραμμα “Η γιαγιά μου η Αθήνα” φιλοξενείται από τις 24 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Monopoli Team

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με την Εταιρεία Ίδρυσης Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται στα παιδιά και εντάσσεται στο πλαίσιο των παιδικών εκδηλώσεων “Η πόλη ανοίγεται στα παιδιά” με περιεχόμενο τη σχέση παιδί-πόλη-τέχνη.

Η “Γιαγιά μου η Αθήνα” κεντρίζει το ενδιαφέρον των μικρών φίλων, καθώς μέσα από τα βιβλία της ταξιδεύει και οδηγεί τα παιδιά σε μία μαγική περιπλάνηση με στόχο να εξερευνήσουν τις γειτονιές της, τα κτήρια, την ιστορία τους και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν. Παράλληλα, ο ίδιος χώρος υποδέχεται και την έκθεση παιδικού βιβλίου με στόχο να μελετούν και να ψυχαγωγούνται τα παιδιά καλλιεργώντας  ταυτόχρονα το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας μεταξύ τους.

Οι επισκέψεις σχολείων πραγματοποιούνται τα πρωινά, Τρίτη έως Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 210 8846009.

 

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή, 15.00- 19.00

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη: Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης, τηλ. 210-8846011, 210-8846012 

 

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b