MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η “γιαγιά του σεξ” ξαναχτυπά!

Στα 83 της χρόνια, η φοβερή και τρομερή Dr.Ruth, γνωστή για τα βιβλία και τις εκπομπές της γύρω από το σεξ, απαιτεί και πάλι την προσοχή μας, αυτή τη φορά μέσω YouTube!

Monopoli Team

H Dr. Ruth Westheimer λοιπόν, δημιούργησε το δικό της κανάλι στο YouTube, και πριν από λίγες μέρες το παρουσίασε στα γραφεία της Google, σε παράγοντες από τον ευρύτερο ιατροφαρμακευτικό χώρο. Στόχος της δόκτορος είναι να μεταφέρει την πολύχρονη εμπειρία και γνώση της για το σεξ, στις νεότερες γενιές, καθώς όπως λέει η ίδια, η ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία και επαφή δεν έχει αλλάξει. Αλλά επειδή ποτέ δεν μασούσε τα λόγια της, προσθέτει ότι έχει και άλλα κίνητρα: “Θέλω να βγάλω λεφτά, δεν θέλω να κάθομαι σπίτι”, λέει χαρακτηριστικά. Και έχει ένα πολύ εύηχο επιχείρημα για να προσελκύσει τους διαφημιστές: “πείτε τους ότι τους υπόσχομαι καλό σεξ“, λέει η “τρομερή γιαγιά” για να τους πείσει!

Προς το παρόν το κανάλι διαθέτει 15 βίντεο, αλλά η Google σκοπεύει να εμπλουτίσει πολύ περισσότερο το περιεχόμενό του, ψηφιοποιώντας και διαθέτοντας στο YouTube παλιές τηλεοπτικές εκπομπές της Dr.Ruth.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/holCQf1GxZU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b