MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kate Moss: Ροκάρει topless με τους Vaccines! (video)

H Kate Moss, ένα από τα λίγα super models και μια από τις βασίλισσες του στυλ στην Αγγλία, συμμετέχει σε ταινία μικρού μήκους μαζί με το συγκρότημα Vaccines, στο οποίο εμφανίζεται topless και ροκάρει!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία η Kate Moss παίζει ντραμς, μαζί με τους  Vaccines λίγο πριν γδυθεί και φωτογραφηθεί με ένα κατακόκκινο φόρεμα.Η ταινία γυρίστηκε για την προώθηση  της Rimmel και των προϊόντων της.

Το concept είναι μια μέρα από τη ζωή του super model. H Kate Moss καταδιώκεται από τους παπαράτσι ακόμα και μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, όταν έχει κάνει πιτζάμα πάρτι με τις κολλητές της. Μετά, μπαίνει σε Studio στο Λονδίνο όπου κάνουν πρόβα οι Vaccines το single τους “If You Wanna”. Το μοντέλο παίρνει μία κιθάρα με τη σημαία της Αγγλίας και διάφορα άλλα όργανα και προσπαθεί να  παίξει μαζί με το συγκρότημα.

Φεύγοντας από το στούντιο, γδύνεται και κυκλοφορεί topless στους διαδρόμους, μέχρι να καταλήξει να φοράει ένα  κατακόκκινο φόρεμα και να κάνει  μια φωτογράφηση στο δικό της στούντιο.Τέλος διαφεύγει από το κτήριο με ένα ελικόπτερο!

Η 4λεπτη ταινία δεν διεκδικεί Oscar πρωτοτυπίας, αλλά σίγουρα διεκδικεί το αντρικό βλέμμα με πολύ μεγάλες αξιώσεις!

[iframe width=”560″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/cFBb80beqBk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b