MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Olivia Wilde: Ετοιμάζεται για sex, drugs και απιστίες στο Chemistry!

Η Olivia Wilde, γνωστή και Thirteen (13) στο γνωστό σίριαλ του House, θα παίξει στην ανεξάρτητη κωμωδία Better Living Through Chemistry (ή απλώς “Chemistry”), η οποία αναφέρεται (σε τι άλλο;) στην χημική εξάρτηση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Ολίβια Ουάιλντ φαίνεται ότι θα συνεργαστεί με τον Sam Rockwell, o οποίος θα υποδυθεί ένα φαρμακοποιό σε μια μικρή κωμόπολη. Ο γάμος του έχει πέσει σε τέλμα όταν γνωρίζει την Wilde. (Εδώ που τα λέμε, και να μην είχε πέσει σε τέλμα, με το που θα έβλεπε την καυτή Olivia, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα, έτσι κι αλλιώς για την “αιώνια δέσμευσή” του στη σύζυγό του). 

Ο φαρμακοποιός θα έχει μια ερωτική περιπέτεια με την επίσης promiscuοus παντρεμένη Wilde.  Εκτός όμως από το να του χαρίσει άγριο σεξ, η Ολίβια θα τον  βάλει και στο τριπάκι των συνταγογραφημένων ουσιών. Τα πράγματα θα πάρουν πιο σκοτεινή τροπή, όταν οι δυο τους αρχίζουν να σχεδιάζουν το φόνο του συζύγου της! Στο καστ μετέχει  επίσης η Τζούντι Ντεντς σε ρόλο αφηγήτριας της ιστορίας.

Η Olivia Wilde, η οποία είναι, σύμφωνα με την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, η πιο σέξυ χορτοφάγος του 2010,  αντικατέστησε την Jennifer Garner, η οποία είναι έγκυος, ετοιμάζοντας τον τρίτο απόγονο για τον Ben Affleck.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b