MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έχει λυσσάξει να παντρευτεί η Σακίρα;

Οι άντρες ερωτεύονται τις ξανθές, αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές. Υποθέτω ότι αυτός ο μύθος έχει επηρεάσει τη λατίνα super star της ποπ- λάτιν- χορευτικής μουσικής Σακίρα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Γι’ αυτό και στο τελευταίο video-clip με τον χαρακτηριστικό τίτλο Rabiosa (Λυσσαλέα!) η Σακίρα εμφανίζεται με μια μελαχρινή περούκα. Μετά από μια καριέρα ξανθιάς, που έκανε τόσους άντρες να την ερωτευθούν, τώρα ίσως είναι η ώρα να βρει τον ένα και μοναδικό της καρδιάς της.

Ποιός ξέρει; Ίσως είναι ένα πονηρό μήνυμα της Σακίρα στον σύντροφο της Πικέ, αμυντικό της Μπαρτσελόνα, για να της φορέσει το δαχτυλίδι. Άλλωστε, από τέτοιες πονηριές οι γυναίκες άλλο τίποτα.

Βέβαια, επειδή η καριέρα είναι πάνω από το γάμο για μια star που σέβεται τον εαυτό της, η super-sexy Λατίνα εμφανίζεται ξανθιά να χορεύει με εσώρουχα πάνω σε μεταλλικό στύλο, σε μια πολύ hot σκηνή, που παραπέμπει στην Kate Moss στο “κλασικό” πια video-clip των White Stripes “I just don’t know what to do with myself” (αν και η Kate είναι αξεπέραστη, για να είμαστε δίκαιοι!)

Εμένα, πάντως, μελαχρινή η Σακίρα μου αρέσει περισσότερο. Δείχνει πιο… rabiosa!

Γιώργος Σμυρνής

[iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/a5irTX82olg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b