MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι να μην χάσετε το τριήμερο 5-7 Αυγούστου

Ο κόσμος έχει αρχίσει την απόδρασή του από την Αθήνα για τις διακοπές του και το ίδιο κάνουν και πολλά από τα πολιστικά δρώμενα, τα οποία μετακομίζουν σε νησιά και την περιφέρεια. Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν σημαντικές προτάσεις εξόδου και ψυχαγωγίας για την Αθήνα και τις κοντινές περιοχές (Επίδαυρος- Κόρινθος) για το τριήμερο 5-7 Αυγούστου. Το κλείσιμο του Φεστιβάλ Επιδαύρου και αυτό το τριήμερο είναι το πιο σημαντικό γεγονός, ενώ υπάρχουν προτάσεις, εκτός από το θέατρο, και από το σινεμά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παρασκευή 5 Αυγούστου


ΘΕΑΤΡΟ:

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Εν Δράσει” Δήμου Ταύρου- Μοσχάτου εμφανίζεται στο 9ο “Φεστιβάλ Κόρινθος 2011“, παρουσιάζοντας το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη “Πρόσωπα που καίγονται”

ΜΟΥΣΙΚΗ:

Φέτος, το 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011, ενώ έχει προγραμματισθεί και μία προφεστιβαλική εκδήλωση στις 5 Αυγούστου. Στην προφεστιβαλική Εκδήλωση θα εμφανισθεί ο γνωστός Στέφανος Κορκολής στο πιάνο με την φιλική συμμετοχή της Ντόρας Μπακοπούλου.

Σάββατο 6 Αυγούστου


ΘΕΑΤΡΟ:

– “Ηρακλής Μαινόμενος” του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Ένα έργο συγκλονιστικό, από τα λιγότερο παιγμένα κείμενα του Ευριπίδη, παρουσιάζεται για δεύτερη μόλις φορά από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού. Πρωταγωνιστούν οι Νίκος Καραθάνος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας, Θοδωρής Αθερίδης, Στεφανία Γουλιώτη κ.α.

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άδωνης” Ιδαλίου Κύπρου εμφανίζεται στο 9ο “Φεστιβάλ Κόρινθος 2011“, παρουσιάζοντας το έργο του Κάρλο Γκολντόνι “Υπηρέτης δύο αφεντάδων”

ΣΙΝΕΜΑ:

Ο πλανήτης των πιθήκων- η εξέγεση” είναι ‘πρίκουελ’ που ξεκινά μια αναβίωση των ταινιών της σειράς φαντασίας «Ο Πλανήτης των Πιθήκων». Η ταινία προσπαθεί να δώσει μια “εξήγηση” στο πώς ένας πλανήτης μπορεί να κυριευθεί από πιθήκους, οι οποίοι δημιουργούν πολιτισμό και μετατρέπουν τους ανθρώπους σε άβουλους σκλάβους.

Κυριακή 7 Αυγούστου


ΘΕΑΤΡΟ:

Η Θεατρική ομάδα Δημοτικής Ενότητας Εύοσμου Θεσσαλονίκης εμφανίζεται στο 9ο “Φεστιβάλ Κόρινθος 2011“, παρουσιάζοντας το έργο του Αλεξάντρο Κασόνα “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”.

ΣΙΝΕΜΑ:

Εκτός από την Επίδαυρο, ο Κέβιν Σπέισι κλέβει την παράσταση και στο σινεμά! To «Casino Jack», στο οποίο πρωταγωνιστεί, αφηγείται με χιούμορ την αληθινή ιστορία ενός υπερλομπίστα του Τζακ Αμπράμοφ, υπαίτιου για ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα στην Αμερική. Ο χαρακτήρας του Αμπράμοφ είναι κομμένος και ραμμένος για τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία παίζει ανάμεσα στην ανάλαφρη διάθεση και την πολιτική καταγγελία.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b