MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oasis: Χωρίσανε για ένα… δαμάσκηνο!

Η κόντρα των αδερφών Noel και Liam Gallaher, που ήταν η ψυχή του διάσημου group Oasis, θυμίζει εκείνη του Κάιν και του Άβελ. Mόνο που στην περίπτωση των δύο βρετανών rock stars είναι δύσκολο να βρεις έναν μόνο Κάιν!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου και δηλώσεις των πρωταγωνιστών δίνουν νέο φως  για την… σοβαρότητα των λόγων, που έφεραν σε σύγκρουση τα δύο αδέρφια. 

Ο  Noel σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο για το πρώτο σόλο άλμπουμ του, έπειτα από την διάλυση των Oasis τον Αύγουστο του 2009 αποκάλυψε ποιά ήταν η πραγματική αιτία της ρήξης με τον αδερφό του Liam. Όπως είπε ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης του group, εκείνος και ο αδερφός του είχαν ένα μεγάλο καβγά λόγω της απαίτησης του Liam να συμπεριληφθεί διαφημιστικό σποτ της εταιρίας ρούχων Pretty Green στο πρόγραμμα της περιοδείας τους. Ο Noel διαφώνησε και τότε ο Liam όρμησε στο καμαρίνι κρατώντας απειλητικά μια ηλεκτρική κιθάρα σαν… τσεκούρι! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια του πέταξε και ένα δαμάσκηνο! Αυτό έφερε το τέλος στους λεγόμενους και νέους Beatles.

Ο Liam Gallagher δεν συμφώνησε με αυτήν την εξήγηση και έγραψε το twitter του με κεφαλαία γράμματα: SHITBAG, εννοώντας φυσικά τον αδερφό του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Star, ο Liam απάντησε χαρακτηρίζοντας τον αδελφό του, Tony Blair της σύγχρονης rock και προειδοποίησε τους φανς να μην περιμένουν ότι το νέο του άλμπουμ θα θυμίζει Oasis.

Όπως δήλωσε με την ταπεινότητα που τον διακρίνει: “Μπορεί να μοιάζει λίγο με τα παλιά, αλλά κάτι θα λείπει σίγουρα. Εγώ!”

[iframe width=”425″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/FAPtTS0TYtU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b