MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσικές παραστάσεις στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

Το πρόγραμμα στο ατμοσφαιρικό Μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου ακολουθεί φέτος πιο εναλλακτικά μονοπάτια και δίνει βήμα σε καλλιτέχνες της νέας γενιάς.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

1-2 Ιουλίου

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ρεμίξ

O Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται φέτος το καλοκαίρι στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου με ένα «αντίστροφο» ρεμίξ…

Μαζί του, οι μουσικοί Μιχάλης Βρέττας στο βιολί, Μιχάλης Καλκάνης στο κοντραμπάσο

και Νίκος Πασσαλίδης στο μπουζούκι, τον τζουρά και το ούτι.

8-9 Ιουλίου

Συναυλία με την Μόνικα

Η νεαρή ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός Μόνικα, θα παρουσιάσει με τη συνοδεία χορωδίας και εγχόρδων, καινούργια τραγούδια γραμμένα ειδικά για τις δύο βραδιές στη Μικρή Επίδαυρο. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια από τα δύο της αλμπουμ.

15-16 Ιουλίου

Συναυλία με τους Δήμητρα Γαλάνη & Vassilikos

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των Raining Pleasure, εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή «αναδομώντας» ο ένας το ρεπερτόριο του άλλου.

22-23 Ιουλίου

Ο γνωστός μας άγνωστος κύριος Γκάτσος

Tο Φεστιβάλ Αθηνών τιμά, με αυτή τη μουσικο-θεατρική παράσταση, το Νίκο Γκάτσο με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του. H παράσταση είναι βασισμένη σε κείμενα δικά του ή αφιερωμένα σ’αυτόν και αποδίδει με ευαισθησία, χιούμορ και πολύ νεύρο τη δυναμική του ποιητή και της εποχής του, ανατρέχοντας παράλληλα στην ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων της χώρας που τον γέννησε.

Σκηνοθεσία: Μάνια Παπαδημητρίου, Σκηνογραφία: Άρτεμις Θεοδωρίδη, Video art: Ευαγγελία Χρηστάκου, Επιμέλεια κειμένων: Μάνια Παπαδημητρίου, Αγαθή Δημητρούκα, Μουσική επιμέλεια: Τάσος Αντωνίου, Σπύρος Παπαθεοδώρου

Ερμηνεύουν (αλφαβητικά): Τάσος Αντωνίου, Εβελίνα Αραπίδου, Θεοδώρα Ευγενάκη, Αγαπητός Μανδαλιός, Μάνια Παπαδημητρίου, Σπύρος Παπαθεοδώρου

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b