MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

The Tiger Lillies Freakshow

Aπό τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, το ανατρεπτικό σχήμα με τα γοητευτικά «φρικιά» και τα παράξενα όντα που ζουν μέσα μας κι ανάμεσά μας, έρχεται και πάλι στην Αθήνα στο Θέατρο Badminton.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το Tiger Lillies Freakshow είναι η πρώτη ολοκληρωμένη παραγωγή του Θεάτρου Badminton που έγινε για τα 20 χρόνια του αγαπημένου λονδρέζικου ανατρεπτικού συγκροτήματος. 

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Freakshow έγινε στο Θέατρο Badminton την… Τρίτη και 13 Ιανουαρίου του 2009. Η επιτυχία της ελληνικής αυτής παραγωγής, οδήγησε την παράσταση από τότε σε μια εκτεταμένη περιοδεία στα σημαντικότερα φεστιβάλ και σε διακεκριμένες αίθουσες σε όλη την Ευρώπη. Ενδεικτικά αναφέρονται τα Tollwood Festival του Μονάχου, Wintergarten του Βερολίνου, Winterfest του Σάλτσμπουργκ, Gasometer της Βιέννης, και τα εθνικά θέατρα του Pecs (Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2010, Ουγγαρία) και της Χιρόνα (Ισπανία), καθώς και το αναγνωρισμένου κύρους Prinzregenten Theatrer του Μονάχου και το Savoy του Ελσίνκι, μεταξύ άλλων. Όπου κι αν παρουσιάστηκε, η παράσταση απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο, το θαυμασμό/φανατισμό του κοινού και το δυνατό του χειροκρότημα.

Η Spiegel του Μονάχου έγραψε «Αυτή η εκπληκτική παράσταση των Tiger Lillies συνδυάζει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του Βαριετέ με τις δονήσεις και την ενέργεια μιας ροκ συναυλίας», ενώ η Münchner Merkur «Σ’ ένα μόνο απόγευμα, αυτά τα πλάσματα της μουσικής ανωμαλίας κατάφεραν όχι μόνο να μας συγκινήσουν, αλλά και να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να είσαι διαφορετικός».

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής των Tiger Lillies Martyn Jacques «Το Freakshow είναι η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Εκείνη που οι άνθρωποι δε θέλουν να κοιτάζουν και δεν μπορούν να κατανοήσουν. Το Freakshow μιλάει για την ομορφιά και την ασχήμια, την ευαισθησία και τη σκληρότητα του περιθωριακού αυτού σύμπαντος φρικιών». 

Ο Sebastiano Toma, σκηνοθέτης, σκηνογράφος της παράστασης αναφέρει: «Σ’ αυτό το σόου έχουμε συγκεντρώσει όλων των ειδών τους freaks, τον «Ονειροπόλο», τον Tommy τον Φιλάργυρο, την Amanda με τα πιο Μακριά Μαλλιά του κόσμου, τις Σιαμαίες Αδελφές Hilton και πολλούς άλλους…  Το Tiger Lillies Freakshow είναι σαν ένα κοφτερό μαχαίρι που από τη μια σκίζει το περιτύλιγμα και αποκαλύπτει τα γλυκά και τα ωραία και από την άλλη σκάει ένα ροζ μπαλόνι μπροστά στα μούτρα σας. Και στις δύο περιπτώσεις η μουσική των Tiger Lillies πρωταγωνιστεί. Και το… μαχαίρι ονομάζεται Martyn Jacques!»

Τιμές Εισιτηρίων:
A Ζώνη: 35€
Β Ζώνη: 30€ 
Γ Ζώνη: 25€
Φοιτητικό Γ Ζώνη: 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, 
στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS.



[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”330″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xhtaes” ]
TIGER LILLIES FREAK SHOW [29/6 – 2/07/2011… by Ticketnet

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b