MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι προτάσεις μας για το Σαββατοκύριακο

Kαλοκαιράκι, μπανάκια και απόδραση από τα προβλήματα της καθημερινότητας θα περιλαμβάνει για τους περισσότερους το Σαββατοκύριακο. Όταν ο ήλιος δύει, τη σκυτάλη παίρνουν τα καλλιτεχνικά δρώμενα:

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παρασκευή 24 Ιουνίου


ΘΕΑΤΡΟ

Αν έχετε περιέργεια για το περιβόητο ανέβασμα του “Οθέλλου” από Γιώργο Κιμούλη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, κλείστε θέση στο θέατρο Μπάντμιντον. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ο ζηλιάρης στρατηγός Οθέλλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο ραδιούργος Ιάγος, η πανέμορφη Σμαράγδα Καρύδη η άτυχη Δυσδαιμόνα. Όλοι έχουμε περιέργεια να δούμε την νεωτερική ματιά του Κιμούλη πάνω στο μέγα δράμα ερωτικής αντιζηλίας και εξαπάτησης του Σαίξπηρ.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Μια μεγάλη γιορτή θα στηθεί στη σκηνή του Θεάτρου Λυκαβηττού, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με άλλα, επίσης κορυφαία, ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιώργος Ανδρέου, Παύλος Παυλίδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Κώστας Λειβαδάς, Vassilikos. Θα είναι όλοι τους εκεί! Εσείς γιατί όχι;

DJ SET
Ηλεκτρονικό και λάτιν ξεφάντωμα στο Floral, που γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του και φιλοξενεί τον διάσημο μουσικό και παραγωγό Quantic σε ένα special dj set. Ο Quantic 15 χρόνια τώρα πειραματίζεται με τη funk, την jazz και την ηλεκτρονική μουσική προσθέτοντας στοιχεία από όλο το φάσμα της latin μουσικής.

Σάββατο 25 Ιουνίου

ΘΕΑΤΡΟ
Τρεις διαφορετικές γενιές του σύγχρονου ελληνικού χορού συναντώνται στο ντουέτο «Κοίτα με», στο κτήριο Ε της Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.Η χορογράφος Πέρσα Σταματοπούλου υπογράφει μια δουλειά που εστιάζει στην περιπέτεια του βλέμματος.

ΣΙΝΕΜΑ
Μια καλή δικαιολογία για θερινό σινεμά είναι το Company men. Έργο με καλό καστ και καλές προθέσεις.  Ο Μπεν Άφλεκ ζει το τέλειο αμερικανικό όνειρο μέχρι να μείνει άνεργος. Κρις Κούπερ και Τόμι Λι Τζόουνς συμπληρώνουν το καστ.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Βραδιά Ζαμπέτα για τους λάτρεις του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού με τον  Κώστα Μακεδόνα  στο Mουσικό Προαύλιο του Badminton. Όλες οι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του αυθεντικού λαϊκού  συνθέτη θα ερμηνευτούν με την εξαιρετική φωνή του Μακεδόνα.

Κυριακή 26 Ιουνίου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Οι Ζακ Στεφάνου και Dennis Κωνσταντινίδης εμφανίζονται unplugged στη Nueva Trova μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι από το κιτς κλάσικ ροκ του 80 έως την γαλλική μουσική και από την alternative ως το ελληνικό έντεχνο. Μόνο με δυο κιθάρες, 2 φωνές, μικρές ιστορίες και γνωστές μελωδίες!

ΣΙΝΕΜΑ

Οι επανεκδόσεις αυτήν την εβδομάδα έχουν την τιμητική τους.
Η ταινία του Ζακ Ντεμύ «Λόλα» εκπέμπει νοσταλγική γοητεία…Η σαγήνη της Ανούκ Εμέ ξεπροβάλλει μέσα από τη ζεστή ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ραούλ Κουτάρ, σε μια ταινία με τολμηρό ρεαλισμό, παιχνιδιάρικο χιούμορ και ρομαντική αναζήτηση, την οποία ο Γκοντάρ είχε λατρέψει!

Το μωρό της Ρόζμαρυ, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα που μας έδωσε ο μαιτρ του ψυχολογικού θρίλερ Ρομάν Πολάνσκυ. Ένα έργο μεταφυσικού θρίλερ, ενός μεγάλου στυλίστα της κινηματογραφικής απεικόνισης, το οποίο εγγυάται μεγάλες ανατριχίλες.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b