MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η agenda του monopoli για το Σαββατοκύριακο 3-5 Ιουνίου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού ξεκινά με υψηλές θερμοκρασίες και πολλές επιλογές διασκέδασης. Πρεμιέρα για το Φεστιβάλ Αθηνών με όπερα στο Ηρώδειο, “φρέσκιες” ταινίες που θα γεμίσουν τα θερινά σινεμά, αλλά και live για όλα τα γούστα. Και βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα να περάσετε καλύτερα σε κάποιο από τα αυθόρμητα happenings που στήνουν οι παρέες των αγανακτισμένων στις πλατείες σε όλη τη χώρα!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παρασκευή 3 Ιουνίου

ΣΙΝΕΜΑ

Διασκέδαση “ποπ-κορν” για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να νιώθουν μικροί με το θεαματικό “Kung Fu Panda 2“. Αυτή τη φορά ο χνουδωτός, στρουμπουλός Πο κι οι Υπέροχοι Πέντε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, τον Άρχοντα Σεν, που μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Όταν η αγανάκτηση συναντάει την τέχνη! Οι “Αναιρέσεις 2011”, το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ,που πραγματοποιείται στην Γεωπονική Σχολή, με πολύ σημαντικά ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής, αλλά και επαναστατική διάθεση! Σπύρος Γραμμένος (με την καλλιτεχνική ενίσχυση του Πάνου Μουζουράκη), ο Στάθης Δρογώσης και οι Burger Project, αλλά και οι πιο έντεχνες φωνές της Μελίνας Κανά μαζί με την Λιζέτα Καλημέρη, υπόσχονται ένα πρόγραμμα με συγκινήσεις.

Σάββατο 4 Ιουνίου

ΘΕΑΤΡΟ
Μέσα στο πνεύμα των ζοφερών καιρών, προτείνουμε μια μαύρη κωμωδία, το Θερμοκήπιο του Πίντερ σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή. Ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης σε μία έξοχη παράσταση απεικονίζει ένα περιβάλλον σκοτεινό, αναδεικνύοντας τις πλέον σκοτεινές πτυχές της εξουσίας.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 

Οι ονειρικές μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι πλημμυρίζουν το Badminton! O Ηλίας Λιούγκος και η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσιάζουν, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Στο πανί και στο γυαλί», την παράσταση «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», με τραγούδια και ορχηστρικά του Μάνου Χατζιδάκι από τον ελληνικό και τον διεθνή κινηματογράφο. Ο Ηλίας Λιούγκος γνώρισε το Μάνο Χατζιδάκι το 1976, μια γνωριμία που του άλλαξε τη ζωή, όπως λέει. Ελπίζουμε η γνωριμία με τη μουσική του Μάνου να αλλάξει και τις δικές σας! 


Κυριακή 5 Ιουνίου


ΟΠΕΡΑ

Μια βραδιά στην όπερα! Καβαλερία Ρουστικάνα και Παλιάτσοι, δύο αριστουργήματα του ιταλικού βερισμού, παρουσιάζονται μαζί στο επιβλητικό Ηρώδειο. Με αγωνία περιμένει το κοινό  να δει τις προσπάθειες του σκηνοθέτη Γκρέιαμ Βικ να προσαρμόσει το επιβλητικό μνημείο του Ηρωδείου σε ένα χώρο που να ταιριάζει με το πνεύμα και την αισθητική της λαϊκής ιταλικής όπερας του βερισμού.

ΘΕΑΤΡΟ

Ένα πιο hot θέμα στο θέατρο Σφενδόνη! Ο πάντοτε επίκαιρος Μαρκήσιος ντε Σαντ μας αποκαλύπτεται μέσα από τη ζωή της συζύγου του. Η Μαρκησία ντε Σαντ είναι μια καυτή παράσταση, με σέξυ πρωταγωνίστριες και ενδιαφέρον σενάριο.


ΣΙΝΕΜΑ
Εγγύηση για ευχάριστες στιγμές αποτελεί το Hangover 2. Με ψυχή της ταινίας το δικό μας Ζακ Γαλιφιανάκη, το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας προσφέρει γέλιο και είναι η πιο διασκεδαστική πρόταση σε σχέση με τις περισσότερες πρόσφατες ‘κωμωδίες’.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b