MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10ο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων – πρόγραμμα παραστάσεων

To 10ο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων διοργανώνεται και φέτος με την συμμετοχή 73 ομάδων χορού και 90 χορογράφων σε τέσσερα θέατρα της Αθήνας (Ροές, Αργώ, ΠΚ, Όλβιο) και πραγματοποιείται από τις 18 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου.

Monopoli Team

Για πρώτη χρονιά το ΣΕΧ φιλοξενεί στο φεστιβάλ του και διοργανώνει την ATHENS DANCE WEEK, από τις 22 εως τις 28 Μαΐου, που εμπλουτίζεται με τις «Εκτός σκηνής» εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους της Αθήνας, σε στούντιο χορού, εκθεσιακούς χώρους και μουσεία, όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

Οι «Ανεξάρτητες Παρουσίες» του 10ου Φεστιβάλ, παρουσιάζουν, όπως κάθε χρονιά, έργα νέων, πρωοτεμφανιζόμενων χορογράφων και χορογράφων που δεν έχουν σταθερές ομάδες, ενώ στις «Εκτός των Τειχών» παραστάσεις παρουσιάζονται έργα Ελλήνων χορογράφων που ζουν και δημιουργούν στο εξωτερικό. Όλοι οι συμμετέχοντες χορογράφοι προσφέρουν τα έργα τους χωρίς αμοιβή.

 

Το 10ο Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, την Αιγίδα του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου της Αθήνας, την συνεργασία του Ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO, του προγράμματος ATHENS EVERY WEEK, του Μουσείου της Ακρόπολης, του Μουσείου Μπενάκη, του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης, του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη και τη συμμετοχή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο: http://www.choreographers.gr/

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b