MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Στη ντισκοτέκ, στην παλιά ντισκοτέκ..”

Οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις εξόδου για το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team
  • Το ζεύγος Πέτρου Νούσια και Μαρλένε Καμίνσκι πρωταγωνιστούν στο συγκινητικό πολιτικό και ανθρώπινο έργο του εβραϊκής καταγωγής συγγραφέα Χιλέλ Μίτελπουνκτ «Σκουλήκια» , που ανεβαίνει στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104.
  • Θεατρικά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι «η χρονιά των μονολόγων». Η Λεία Βιτάλη γράφει και σκηνοθετεί τον “Ένατο Γάμο”, ένα σχόλιο στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα του άκρατου καταναλωτισμού, της κοινωνικής διαφθοράς και της απληστίας με όχημα την ηρωίδα Κλάρα Τσαχανασιάν που έπλασε ο συνεχιστής του Μπρεχτ Ελβετός Φρίντριχ Ντίρενματ.
  • Την «Άννα Καρένινα» του Λέοντος Τολστόι, ένα από τα πιο διάσημα και τραγικά ερωτικά τρίγωνα της λογοτεχνίας, παρουσιάζει με τη μουσική επένδυση του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι το διάσημο μπαλέτο του “Ρώσου Μπεζάρ” Boris Eifman της Αγίας Πετρούπολης.
  • Με τον απόλυτο σταρ της italodisco των ‘80s Gazebo κορυφώνονται στο Gagarin οι παράλληλες εκδηλώσεις του 9ου φεστιβάλ καλτ κινηματογράφου, θυμίζοντας μας επιτυχίες, όπως το “I like Chopin” – το πιανιστικό μοτίβο του οποίου ουδεμία σχέση με Σοπέν έχει –
  • Sky is the limit για την καναδή Kellylee Evans, που αναρριχάται ολοένα και υψηλότερα στο πάνθεον των jazz divas. Για την ώρα αποδίδει φόρο τιμής σε μία από αυτές, την αξεπέραστη Nina Simone, στο Gazarte.
  • Ο Παύλος Παυλίδης και οι πιστοί του συνοδοιπόροι B-Movies, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Fuzz.
[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/8ZuUGgfbF04?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b