MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Πόλη μου με Ποδήλατο

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 10.00-15.00 και για όλο το χρόνο, μπορείτε να λάβετε δωρεάν μέρος σε ομαδικές διαδρομές με το ποδήλατο, στο πρόγραμμα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και οκτώ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Ελληνικό Κέντρο Προώθησης του Εθελοντισμού “anthropos.gr”, Άρσις, Ευρωπαϊκή Έκφραση-Ανατολική Αττική, Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη “Δήμητρα”, Praksis, ΠΕΕΠ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας για το Περιβάλλον, Μεσόγειος SOS, ΣυνΠΟΛΙΤΙΣ).

Monopoli Team

Το πρόγραμμα «Η Πόλη μου με Ποδήλατο», υλοποιείται σε 13 πόλεις (Αθήνα, Βόλος, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Κηφισιά, Κως, Λάρισα, Λαύριο, Μαραθώνας, Νέα Ιωνία, Συγγρού, Μαρούσι, Χανιά) και στόχος του είναι να γνωρίσει ο κάθε πολίτης τους φυσικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της περιοχής του, με το πιο φυσικό και οικολογικό μέσο.

Ένας εθελοντής-ξεναγός θα υπάρχει σε κάθε διαδρομή, η οποία θα διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα και θα ξεκινά από κεντρικά σημεία της πόλης.

Εκτός από τις ομορφιές που θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες, το όφελος της ποδηλασίας και μόνο, είναι τεράστιο. Αποτελεί μία από τις αποτελεσματικότερες αερόβιες ασκήσεις, καθώς γυμνάζει το αναπνευστικό και το καρδιοκυκλοφορικό σύστημα αλλά και όλα σχεδόν τα μέρη του σώματος (μηροί, γάμπες, χέρια, κοιλιακοί). Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος καύσης θερμίδων. Ανά κιλό σωματικού βάρους και ανά λεπτό καίτε από 0,05 έως 0,133 θερμίδες (ανάλογα με την ένταση, δηλαδή την ταχύτητα και την κλίση).

Περισσότερες πληροφορίες: +308011191900 και http://www.poli-podilato.gr/

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b