MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

MadWalk by Vodafone: μόδα και live μουσική σε εντυπωσιακή σύμπραξη

Στα πρότυπα του διεθνούς σόου “Fashion Rocks” ετοιμάζεται το event “MadWalk by Vodafone – The Fashion Music Project”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου , στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ομαδική επίδειξη μόδας που θα συνοδεύεται από live performances κορυφαίων ονομάτων της εγχώριας μουσικής σκηνής, με στόχο την καθιέρωση ενός φαντασμαγορικού ετήσιου θεσμού.

Monopoli Team

Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, το μοναδικό show θα περιλαμβάνει live performances και ανατρεπτικά fashion shows, με την συμμετοχή 8 κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών (Apostolis Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yiorgos Eleftheriades, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos), καθώς και 8 δημοφιλών καλλιτεχνών.

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά fashion shows που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις-έκπληξη των καλλιτεχνών.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b