MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξενάγηση στην Κων/πολη από την Turkish Airlines

Σε περίπτωση που έχετε πολύωρη αναμονή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και ταξιδεύετε με την Turlish Airlines, η εταιρεία αναλαμβάνει να “γεμίσει” τον χρόνο σας με τον ωραιότερο τρόπο: μια ξενάγηση στην Πόλη!

Monopoli Team

Για όσους ταξιδιώτες έχουν αναμονή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μεταξύ των πτήσεών τους και είναι αναγκασμένοι να περιμένουν πάνω από έξι ώρες, η εταιρεία αναλαμβάνει να τους μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο Grand Bazaar, στο Υδραγωγείο, στο Τοπ Καπί και στην Αγιά Σοφιά, φροντίζοντας πάντα να είναι έγκαιρα πίσω για την επόμενη πτήση.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι 24 ώρες πριν την αναχώρηση, να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έτσι ώστε να γίνει η απαραίτητη κράτηση, καθώς ο minimum αριθμός των 20 ατόμων, συμπληρώνεται πολύ γρήγορα. Οι ομορφιές της Κωνσταντινούπολης άλλωστε είναι πολλές, και όλοι θέλουν να τις επισκεφθούν.

Από τον Απρίλιο του 2011 μάλιστα, θα ξεκινήσει και ένα δεύτερο mini πρόγραμμα ξενάγησης από τις 10:00 έως τις 15:00, το οποίο θα περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς: Αεροδρόμιο – Αποβάθρα του Καμποτάς – Πύργος του Λέανδρου – 1,5 ώρα κρουαζιέρα στον Βόσπορο – Αποβάθρα του Καμποτάς – Πανοραμική περιήγηση της Πόλης – Αεροδρόμιο.

Κρατήσεις γίνονται και online, στέλνοντας email στο: [email protected].

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b