MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το καλύτερο ρεβεγιόν

Μοναδικές προτάσεις εξόδου για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το καλύτερο ρεβεγιόν - Monopoli.gr
Monopoli Team

GAD @ Αυλαία

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του δεύτερου δίσκου τους “The Perfect Crime”, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ανερχόμενα συγκροτήματα υποδέχεται τα Χριστούγεννα στη μουσική σκηνή Αυλαία ( Αγίου Όρους 15 & Κωνσταντινουπόλεως, Βοτανικός, τηλ. 210 3474074) Με επιρροές από τη σύγχρονη βρετανική ποπ, ροκ και ηλεκτρονική μουσική, σαν συνάντηση κορυφής μεταξύ των Coldplay , Editors και Depeche Mode, οι GAD (Generalized Anxiety Disorder) δημιουργούν μελωδίες που ξεχωρίζουν. Opening Act από το νεαρό μουσικός Gaudi άλλο ένα διαδικτυακό “πουλέν” του Jumping Fish.

Jive Aces @ Gazarte

 

Ένα μουσικό ταξίδι από τον Elvis Prisley και τον Bill Haley ως τον Louis Prima και τον Frank Sinatra. Οι Jive Aces πλημμυρίζουν το Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347) με ενέργεια και κέφι ερμηνεύοντας κομμάτια σε εορταστικούς rat pack, jump and jive και swing ρυθμούς.

Christmas Eve Party @ Galaxy Bar

To Galaxy Bar του Hilton (Βασ. Σοφίας 46, 210 7281000) φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί να περάσουμε την παραμονή των Χριστούγεννων με χορευτική διάθεση και υπέροχη θέα της γιορτινής Αθήνας. Guest DJ ο Odsounds, resident των λονδρέζικων clubs «Amika», «Maddox» και «Bureau». Μαζί του οι DJs Stefano & Constantin.

Gus & Bonso @ Drazel Bar

To δίδυμο των Gus & Bonso σε ένα εορταστικό residency στα πλατό του Drazel (Περσεφόνης 31, Γκάζι, τηλ. 210 3478759) με εκλεκτό προσκεκλημένο τον παραγωγό της Get Physical, Siopis. 

 

Santa’s Party @ Blend Club

 

Ο Γερμανός resident DJ του περίφημου λονδρέζικου dance club «Ministry of Sound» Martin Roth και ο Καναδός DJ Captain Theo μπαίνουν από την καμινάδα του Blend (Αριστοφάνους 11, Ψυρρή, τηλ. 211 221512) και μας δωρίζουν τα house, deep house και trance sets τους για τα πιο “ηλεκτρονικά” Χριστούγεννα ever! Opening από τους εγχώριους Christo A και Steve.

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b