MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Christmas Sunday

Οι καλύτερες προτάσεις για την Κυριακή των Χριστουγέννων.

Monopoli Team

Christmas Special @ Τώρα Κ44

 

Οι Imam Baildi μαγειρεύουν χριστουγεννιάτικες συνταγές από το “Cookbook” τους βάζοντας στο μίξερ balkan beats, παραδοσιακά κομμάτια, electro, gipsy, swing, mambo και latin ήχους σε ένα άκρως χορευτικό dj set στο Κ44 ( Kωσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, τηλ. 210 3423560) 


Φωτεινή Δάρρα @ Παλλάς

 

Μετά την πρώτη sold out συναυλία της στο Παλλάς (Βουκουρεστίου 3, τηλ. 210 3213100) , η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει για να επαναλάβει τα τραγούδια «του Έρωτα και της Αμαρτίας» σε μια ακόμα συναυλία.. “Αισθηματικά” ελαφρά και ελαφρολαϊκά τραγούδια της περιόδου ’60 – ’75 όπως τα “Σ’αγαπώ (η αγάπη αυτή με πεθαίνει)”, η “Σκλάβα”, Ο Αναμάρτητος”, “Aγόρι μου” ,“Απο σένα αρχίζουν όλα” κ.α, που πρωτοτραγουδήθηκαν από ερμηνεύτριες όπως η Τζένη Βάνου, η Νάνα Μούσχουρη, η Ζωή Κουρούκλη και η Γιοβάννα θα ζωντανέψουν από τη φωνή μίας από τις πλεον ελπιδοφόρες και τολμηρές καλλιτεχνικά ερμηνεύτριες της νέας γενιάς. Με νέες ερμηνευτικές προσεγγίσεις και ενορχηστρώσεις, μας θυμίζει τραγούδια που ποτέ δεν έλαβαν την προσοχή που τους άρμοζε.

Σταυρός Ξαρχάκος @ Gazarte

 

“Μέρος Δεύτερο” για το δημοφιλή κύκλο παραστάσεών “3 Χ 3” του Σταύρου Ξαρχάκου στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347) . Μουσικές συνθετών που σφράγισαν με το έργο τους τη μουσική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντήσουν ποιήματα του Νίκου Γκάτσου, του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα , του Νίκου Καζαντζάκη και άλλων σημαντικών ποιητών σε ένα άρτιο οπτικοακουστικό θέαμα. Μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, θα βρίσκονται η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που τόσο έχει συζητηθεί τα τελευταία χρόνια για την ξεχωριστή δύναμη, το πάθος και την συγκίνηση των ερμηνειών της, και ο Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος -έχοντας σαν κληρονομιά τους ήχους της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης- χαράσσει τον δικό του δρόμο στο τραγούδι, υπακούοντας στο ένστικτό του.

Υπόγεια Ρεύματα @ Σταυρός του Νότου Club

 

Mε ροκ διάθεση και όχημα όπως πάντα την ποιητική στιχουργική τους και τις λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις, τα Υπόγεια Ρεύματα υπόσχονται ένα αξέχαστο live στο Club του Σταυρού του Νότου (Θαρύπου 37 & Φραντζή, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975) με τραγούδια από τη δισκογραφία τους και επιλεγμένες διασκευές .

 

Rock the Jingle Bells @ Tiki Athens

Χριστουγεννιάτικο hip hop party για τα Ημισκούμπρια στο Tiki Athens (Φαλήρου 15, Nέος Κόσμος ,τηλ. 210 9236908) “Τρεις μάγοι” της βραδιάς, οι Μιθριδάτης και ο Δημήτρης Μετζέλος στα φωνητικά, ενώ ο DJ Vanilla στα decks επιλέγει old school hip hop μουσική.

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b