MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Xmas Swing!

Οι καλύτερες προτάσεις για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

9ΜΜ @ Οξυγόνο Live

 

Οι 9ΜΜ γιορτάζουν την κυκλοφορία στο Οξυγόνο Live (Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9240740) της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς και παρουσιάζουν ζωντανά τα τραγούδια τους με καλεσμένους φίλους και συνοδοιπόρους όπως ο Γιώργος Γκικοδήμας, οι Εκτός Μάχης, η Ευριδίκη, τα Κίτρινα Ποδήλατα, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Δημήτρη Φάκο. Μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές συνθέτουν έναν progressive ήχο, ο οποίος, συγκερασμένος με έναν καταγγελτικό για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στη ζωή μας στίχο, διαπερνά σα σφαίρα – εξού και το όνομα του συγκροτήματος – τα αυτιά και το νου μας


The Ballroom Kings @ Half Note

Ντυμένοι με μαύρα tuxedo και γραβάτα – φόρος στα swingin’ fifties – και με την Υlenia Mannisi στο τραγούδι, με μία φωνή που φέρνει στο νου την Wanda Jackson, οι Ballroom Kings καταλαμβάνουν τη σκηνή του Half Note ( Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210 9213310) παίζουν σε ξέφρενους jive ρυθμούς και θυμίζουν μια αξέχαστη εποχή. Το γκρουπ από τη Σικελία μας παρασέρνει σε ένα νοσταλγικό ταξίδι σε swing, R&B, μπούγκι, jump blues και hot jazz ρυθμούς.

 

Swing Snowball @ Στοά

H Πέννυ Μπαλτατζή, πρόσωπο-φετίχ των απανταχού swinger groovaρει μαζί με τις Swingin’ Cats της σε σπέσιαλ swing χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, οι Athens Swing Cats κόβουν την ανάσα με τις εντυπωσιακές τους φιγούρες, ενώ Santa Pin Ups ανεβάζουν το θερμόμετρο, μοιράζοντας δώρα – έκπληξη κι όλα αυτά, σε ένα από τα πιο ρετρό μαγαζιά της πόλης, τη Στοά (Πατησίων 101 & Κοδριγκτώνος, τηλ. 210 8253932)

 

Women vs Men @ Γκαζάκι

Οι αντιπαραθέσεις στο Γκαζάκι (Τριπτολέμου 31, Γκάζι, τηλ. 210 3460901) συνεχίζονται..Η δημοφιλής dj Εύα Θεοτοκάτου αποδεικνύει με το δυναμικό της dj set ότι το αδύναμο φύλο δεν είναι καθόλου αδύναμο ενώ ο μουσικός συντάκτης της Lifo και dj, Γιώργος Μιχαλόπουλος, τα δίνει όλα για να υπερασπιστεί την ανδρική του τιμή.

 

 

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b