MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eπιστροφή..post-“post-rock”!

Οι καλύτερες προτάσεις για το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

“Δούκισσα της Πλακεντίας: Η ιστορία που γέννησε τον μύθο” στο Βυζαντινό Μουσείο και Χριστιανικό Μουσείο

 

Μια έκθεση- φόρος τιμής στην άγνωστη ζωή της πρώτης ιδιοκτήτρια του μεγάρου των Ιλισίων διοργανώνει το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ( Βασ. Σοφίας 22 τηλ. 213 2139500) με την έκθεση «Δούκισσα της Πλακεντίας: Η ιστορία που γέννησε τον μύθο». Η έκθεση αναζητά την αλήθεια πίσω από τον μύθο της Σοφί ντε Μαρπουά, της πολυταξιδεμένης Γαλλοαμερικανίδας που συνδέθηκε με το φιλελληνικό κίνημα και ήρθε να ζήσει στην Ελλάδα τα πρώτα μετεπαναστατικά χρόνια.

 

Game On 2.0 @ Τεχνόπολις


Μια έκθεση διαφορετική από όλες τις άλλες, η διεθνούς φήμης έκθεση ‘Game on 2’ επισκέπτεται την Τεχνόπολη (Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι
τηλ.: 210 3461589) για να λύσει όλες τις απορίες για την ιστορία και την εξέλιξη των video games, αλλά και να μας μυήσει στον ψηφιακό τους κόσμο. Η πρωτότυπη αυτή έκθεση απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη, το Λονδίνο, το Σιάτλ, το Τελ Αβίβ, το Σικάγο, το Ελσίνκι και το Εδιμβούργο. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν την ιστορία των πιο δημοφιλών video games από τις αρχές του ’60 έως σήμερα, σε υπολογιστές και κονσόλες (Atari, Nintendo, Sony, Microsoft, Sega), να συνδέσουν το χθες με το σήμερα και να μάθουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Godspeed You! Black Emperor @ Gagarin 205

 

Επτά χρόνια μετά τη θρυλική τελευταία τους εν Ελλάδι εμφάνιση στο “Ρόδον” τo σημαντικότερο σχήμα που ανέδειξε ποτέ το post- rock επέστρεψε και ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin (Λιοσίων 205, τηλ.: 6944 814543) για μία συναυλία – μυσταγωγία.

 

One Love Dub Festival @ Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος

 

Ένα party γεμάτο μουσικές διαδρομές από εξαντλητικούς ρυθμούς μέχρι χαλαρές μελωδίες με στίχους που μιλούν στην ψυχή σε μια ανεπανάληπτη φεστιβαλική βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 2540000) .Επίτιμοι καλεσμένοι της, τρία εκλεκτά ονόματα της διεθνούς Dub και Reggae σκηνής, ο εκρηκτικός Aba Shanti, ο αξεπέραστος Mad professor κι ο θρυλικός Macka B.

 

Fabio & Grooverider @ Δίπυλον 

 

Δύο DJ – τοτέμ για την ηλεκτρονική σκηνή, κύριοι υπεύθυνοι για την εύρεση και καθιέρωση του Drum’n’Bass, μέσα από όλες τις φάσεις του, από την εποχή του Hardcore, μετέπειτα στο Jungle και τελικά στο Drum’n’Bass σε μία σπάνια συνάντηση στο Θέατρο Δίπυλον (Καλογήρου Σαμουήλ & Διπύλου, Θησείο, τηλ.210 3229771, 210 3228881).Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Junior SP και Cryogenics.

 

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b