MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατιάτικη μιζ αν “PLISS”

Οι καλύτερες προτάσεις για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Shigeru Umebayashi@Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

 

 

Ο συνθέτης που “έντυσε” μουσικά ταινίες όπως τα «2046», «Ιπτάμενα Στιλέτα», «In the Mood for Love» εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Τις μουσικές του Shigeru Umebayashi θα ερμηνεύσει στην πρώτη της παγκόσμια εμφάνιση η νεοσυσταθείσα ελληνική ορχήστρα και χορωδία “Oticons Orchestra & Choir”, ενώ την ορχήστρα θα συνοδεύσουν στην ερμηνεία των μουσικών του Ιάπωνα συνθέτη ο Ελβετός βιρτουόζος των έθνικ πνευστών Sandro Friedrich και η σημαντική Ελληνίδα τραγουδίστρια με τη διεθνή καριέρα Σαββίνα Γιαννάτου.

 

Roky Erikson@Gagarin

 

Ο απόλυτα μυθικός Τεξανός αφήνει πίσω του τις παλιές κακές ημέρες και εμφανίζεται στο Gagarin. Μαζί με τον Syd Barrett αποτελεί την προσωποποίηση της rock’n’roll ψυχεδέλειας-   ένας από τους λίγους του οποίου η μουσική είναι σε απόλυτη συνάφεια με τη γεμάτη καταχρήσεις και περιπέτειες ζωή του. Η ιστορία της ζωής του –και πολλά από τα καινούρια του τραγούδια- γράφτηκαν σε ανήλιαγα κελιά σωφρονιστικών ιδρυμάτων και «ήσυχα δωμάτια» ψυχιατρείων, αποτυπώθηκε στις σελίδες βιβλίων και στο μοναδικό ντοκιμαντέρ “You’re Gonna Miss Me” του Keven McAlester. Ο “Θεός των γκαραζιέρηδων” επέστρεψε για να πει τις μοναδικές του ιστορίες και ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin για μία συναυλία- ιεροτελεστία..

 

Plisskën festival 2010

 

Το Κτίριο 56 του Πολιτιστικού Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, τηλ: 212 254 0000) και το Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, τηλ. 210 3423560) ανοίγουν τις πύλες τους με ένα δυναμικό line-up που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο επίκαιρα και ανερχόμενα συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων.Mεταξύ άλλων θα συναντήσουμε τα θαυματουργά αδέρφια Barnett των These New Puritans, τους Καναδοί Handsome Furs, side project των Wolf Parade, το συνεχιστή των Daft Punk και των Justice Danger, το electro-dance αγαπημένο του Βρετανικού Tύπου δίδυμο των Chew Lips, καθώς και άλλα ονόματα όπως τους Robots in Disguise, το Mondkopf, τους FM Belfast, τους Futurecop, τους The Lytics, τη Rycarda Parasol, τους The Longcut, κ.α

 

Jerome Sydenham@Galaxy Bar

 

Το ανακαινισμένο bar του Hilton υποδέχεται στα dexx του τον label owner της “Ibadan Records” σε ένα ένα μοναδικό deep house set.


Christian Burkhardt@6 D.O.G.S

 

Ένας από τους πρωτεργάτες της φημισμένης ηλεκτρονικής σκηνής της Φρανκφούρτης καταφθάνει στο 6 D.O.G.S και μας ξεσηκώνει με τα έξυπνα rhythym sections, τα catchy φωνητικά και τις groovy παραγωγές του. Μαζί του θα είναι οι Kreon και Tonny Lasar που θα γιορτάσουν τον ένα χρόνο του νεοσύστατου label τους, Οrpheas.

 

Paul Ritch@Blend

 

Το Blend συνεχίζει να δίνει τροφή στους «αχόρταγους» aficionados της ηλεκτρονικής σκηνής και φιλοξενεί στα  decks του έναν από τα πιο καυτά ονόματα των τελευταίων ετών. Με εμπειρία από τα μεγαλύτερα clubs και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, φέρνει τη μινιμαλιστική αρμονία των ήχων του, και την ανεξάντλητη δημιουργική του ενέργεια σε ένα techno set που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τον συντροφεύει ο διεθνώς αναγνωρισμένος εγχώριος Mikee.

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b