MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το παραμύθι της ημέρας : Ο καλός ο Λύκος “λάιβ” και ο κέρινος ράφτης

Τα καλύτερα της πόλης για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

Monopoli Team

Οι Όναρ ενώνουν τις φωνές και τις μελωδίες τους με φίλους (Μανώλης Φάμελλος,Rous,Βαγγέλης Μαρκαντώνης,Κώστας Χρονόπουλος, Mc Yinka, Αλκή) που τους συντρόφευσαν στην εντεκάχρονη μουσική τους διαδρομή στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι». (Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι, τηλ. 210 2610444,210 2610438) Τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο ‘Όσα αντίο μας μένουν’ αλλά και αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφική τους πορεία, σε μία συναυλία η οποία που θα αφήσει το αποτύπωμα της σε μία ζωντανή ηχογράφηση.

 

Στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ( Αγίου Γεωργίου 8, Πλ. Καρύτση, τηλ. 210 3221917, 210 3225310) ο πολυδιάστατος Γιάννης Αγγελάκας συναντά το τσέλο του Νίκου Βελιώτη (“Λύκοι Λάιβ“) σε τραγούδια από την κοινή τους δισκογραφία καθώς και σε εμπνευσμένες διασκευές από το ρεμπέτικο μέχρι το ελληνικό ροκ (Τρύπες, Εν Πλω, κ.ά).

 

Στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών, τηλ. 210 8224134) ο Παριζιάνος Wax tailor μας περιμένει με τις αισθαντικές του μελωδίες, οι οποίες συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο ηλεκτρονικά στοιχεία και χιπ-χοπ λούπες με μελωδίες κλασικών οργάνων. Τις συνοδεύει η αγγελική φωνή της μούσας του, Charlotte Savary. Τη συναυλία ανοίγουν οι ConnTrust.

 

Μια από τις πιο σπουδαίες σύγχρονες τραγουδίστριες του fado, η Cristina Branco, ξεδιπλώνει το ταλέντο της στη σκηνή του Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς, 210 9213 360) . Με τις δικές της ανανεωτικές τζαζ και μπλουζ πινελιές και την πληθωρική ερμηνευτική και σκηνική της παρουσία υπόσχεται μία αξέχαστη μουσική εμπειρία..

 

Η βελόνα του ραδιοφώνου των μουσικόφιλων σημαδεύει συχνά τους 87,7 και τον Εν Λευκώ. Ο παραγωγός του Μανώλης Οικονόμου σε ένα ρετρό set στο Ginger Ale (Πλ.Εξαρχείων, τηλ. 2103301246) με boogaloo, funk, hammond beats και ελληνικά shake!

 

Η πρωτοποριακή ανεξάρτητη δισκογραφική Ninja Tune, αβαντ- γκαρντ της ηλεκτρονικής, hiphop, nu jazz και drum n bass σκηνής γιορτάζει 20 χρόνια γεμάτα beat και breaks και δίνει για άλλη μια φορά «τροφή» στους πιστούς της. Το project DJ Food στο Δίπυλον (Καλογήρου Σαμουήλ 2, Πλ. Κουμουνδούρου) με ένα αρχετυπικό freestyle set. Opening set από τους Cee-Roo και Vinyl Touch.

 

Η καρδιά της ηλεκτρονικής μουσικής χτυπάει δυνατά στο Blend (Αριστοφάνους 11, Ψυρρή, τηλ. 211221512) και απόψε. Ο βετεράνος της acid house βρετανός Dave Seaman μας περιμένει με ένα κοσμοπολίτικο set- απόσταγμα της εμπειρίας του από τις εμφανίσεις στα decks των μεγαλύτερων clubs στον κόσμο.

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b