MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Η γαμήλια ψευδαίσθηση

Η βραβευμένη κομεντί χαρακτήρων του Γάλλου συγγραφέα Ερίκ Ασσούς ανεβαίνει από τις 18 Νοεμβρίου στο θέατρο Αργώ.

Monopoli Team

Η σύγχρονη κωμωδία- σχόλιο γύρω από την αγάπη, τη φιλία, τη συμβίωση και την ειλικρίνεια, τιμήθηκε πριν από λίγους μήνες με το Βραβείο Μολιέρ καλύτερου νέου έργου.

 

Η Ζαν και ο Μαξίμ έπειτα από πολλά χρόνια γάμου αποφασίζουν να εξομολογηθούν τις απιστίες τους. Εκείνος αποκαλύπτει δώδεκα σύντομες περιπέτειες, εκείνη μια σχέση που διήρκησε εννέα μήνες. Οι υποψίες του Μαξίμ στρέφονται σταδιακά στο πρόσωπο του καλύτερού τους φίλου, Κλωντ, ο οποίος καλείται να συμμετάσχει σ’ ένα παιχνίδι γάτας – ποντικού γεμάτο μυστικά, αμφισβητήσεις και κατηγορίες.

 

Έχοντας αφομοιώσει στοιχεία από όλη τη γαλλική παράδοση (από το θέατρο του Μαριβώ έως το λαμπερό μπουλβάρ) αλλά και από τον Πιραντέλλο μέχρι τον Μπέργκμαν και τον Πίντερ, ο Ερίκ Ασσούς, με παραδειγματική οικονομία και αφαίρεση, στήνει με χιούμορ και κριτική διάθεση, ένα έξυπνο παιχνίδι τέννις μέσα από μια αλυσίδα υπολογισμένων χτυπημάτων και γρήγορων ελιγμών.

 

Μετάφραση: Θωμάς Βούλγαρης

Σκηνικά-Κοστούμια: Αφροδίτη Κουτσουδάκη

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Σακαλίδης

Φωτισμοί: Φίλιππος Κουτσαφτής

 

Το θέατρο ΑΡΓΩ τιμώντας το συγγραφικό έργο του Ερίκ Ασσούς, δίνει τη δυνατότητα σ’ όλους τους σπουδαστές εκμάθησης γαλλικής γλώσσας, όλων των ηλικιών, να παρακολουθήσουν την παράσταση με την ειδική τιμή των 12 ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ερίκ Ασσούς
Σκηνοθεσία: Νίκος Σακαλίδης


Παίζουν: Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, Αιμιλία Υψηλάντη, Γιάννης Ζαβραδινός

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b