MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σημαντική διεθνής βράβευση για το Elounda Island View Villas

Στο παραθαλάσσιο χωριό Πλάκα με θέα στη Σπιναλόγκα, βρίσκεται ένα exclusive έργο οικιστικής ανάπτυξης στην Ανατολική Κρήτη, της εταιρείας IVV Ltd, που επιλέχθηκε ανάμεσα στα 3 καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της Ευρώπης.

Monopoli Team

Συγκεκριμένα, απέσπασε τρεις σημαντικές διακρίσεις από την Επιτροπή των Διεθνών βραβείων International Property Awards, τα οποία ανακοινώθηκαν σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Sheraton Park Lane στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg και τις εφημερίδες New York Times, Frankfurter Allgemeine και International Herald Τribune. Το Elounda Island View Villas κατέκτησε δύο βραβεία 5* στις κατηγορίες Best Architecture (Multiple Units) & Best Interior Design, και παράλληλα απέσπασε τη διάκριση  Highly Commended στην κατηγορία Best Development.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διεθνή διάκριση, από ένα θεσμό που ήδη μετρά 16 χρόνια ζωής και θεωρείται από τους ειδικούς ως ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος της βιομηχανίας Real Estate και Οικιστικής Ανάπτυξης. Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να επιβραβεύουν τα πιο πρωτοποριακά νέα projects, τόσο των μεγάλων αλυσίδων αναψυχής και τουρισμού, όσο και μεμονωμένων developers. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από διεθνή κριτική επιτροπή 44 μελών, με κριτήρια όπως πρωτότυπο concept, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, καινοτομίες, ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, design και διακόσμηση.

Το Elounda Island View Villas βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Πλάκα και αποτελείται από 7 υπερπολυτελείς κατοικίες μπροστά στη θάλασσα, με θέα στο νησί Σπιναλόγκα. Το design του ακολουθεί την ντόπια αρχιτεκτονική παράδοση και την ιστορία της περιοχής. Το συγκρότημα είναι κατασκευασμένο με παραδοσιακά κρητικά δομικά υλικά, αλλά με μοντέρνα αισθητική, και με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλεί την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο φυσικό περιβάλλον, αποτελώντας έναν καινούργιο “eco-chic” προορισμό υψηλού προφίλ στην Ελούντα.

Η Τζίνα Ξανθάκη, CEO της IVV LTD, η οποία παρέλαβε τα βραβεία στην εκδήλωση, δήλωσε σχετικά: « Οι συγκεκριμένες διακρίσεις επιβραβεύουν όχι μόνο το Elounda Island View Villas, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό real estate. Η απόκτηση τόσο σημαντικών βραβείων από έγκριτους διεθνείς φορείς επιβεβαιώνει το πρωτοποριακό concept και το υψηλό επίπεδο ποιότητας του συγκροτήματος, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από τη διεθνή αγορά από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του».

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ξενοδοχειακή μονάδα, στο http://www.eloundaislandviewvillas.com

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b