MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γευστική άφιξη στον κήπο του Μεγάρου!

Gourmet απολαύσεις σε λογικές τιμές υπόσχεται το Fuga, το νέο εστιατόριο του ομίλου Τραστέλη, που άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Στην κορυφή τού καταπράσινου λόφου του κήπου του Μεγάρου Μουσικής, και με προνομιακή θέα στην Αθήνα, το Fuga «επιβάλλεται» με τις λιτές του γραμμές και τους γήινους τόνους που έχει επιλέξει για το design του ο διακοσμητής Άγγελος Αγγελόπουλος. Τις γαστριμαργικές προτάσεις του εστιατορίου υπογράφει ο Andrea Berton (2 αστέρια Michelin από το εστιατόριο Trussardi alla Scala στο Μιλάνο), ακολουθώντας την φιλοσοφία της επιστροφής στην απλότητα, και με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών στα ιταλικά και μεσογειακά πιάτα του μενού. Όπως λέει ο ίδιος ο σεφ: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να κάνω πιάτα με γεύσεις ξεκάθαρες, δηλαδή ο πελάτης να μπορεί κατευθείαν να καταλάβει αμέσως τι υπάρχει στο πιάτο».

 

“Signature” πιάτα του Fuga είναι το κλασικό ριζότο αλά μιλανέζε, το αρνάκι με μελιτζάνα και μαγιονέζα ντομάτας, και το αφράτο τιραμισού. Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει ιταλικές ετικέτες, πολλές από τις οποίες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

 

Το Fuga είναι ανοιχτό καθημερινά, όλη την ημέρα. Τον χειμώνα μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στη σάλα του εστιατορίου, και το καλοκαίρι στην βεράντα του. Μάλιστα, λειτουργεί και after concert με το regular μενού του εστιατορίου.

 

Η πρόσβαση γίνεται τόσο από την είσοδο στην Κόκκαλη 1, όσο και από το πάρκινγκ του Μεγάρου Μουσικής, με ασανσέρ που οδηγεί απευθείας στο εστιατόριο.

 

FUGA restaurant: Κόκκαλη 1 (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), τηλ. 210 7242979

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b