MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το “ροζ” του Dukas!

Το βραχιόλι “Pink Ribbon” με την υπογραφή τού σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα, έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει για 6η συνεχή χρονιά την κοινή γνώμη στον αγώνα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Monopoli Team

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της παγκόσμιας εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, και κάθε χρόνο, με πρωτοβουλία της Estee Lauder, μνημεία και κτήρια σε όλο τον κόσμο φωταγωγούνται ροζ. Στα πλαίσια της καμπάνιας της Estee Lauder, που από το 1992 δραστηριοποιείται έντονα στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, κυκλοφορεί κάθε Οκτώβριο το «Ροζ Βραχιόλι», σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης designer Δούκα Χατζηδούκα, που φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια συνεργασίας με την εν λόγω εταιρεία καλλυντικών, γι’ αυτό τον σκοπό.

 

Το φετινό «Ροζ Βραχιόλι» είναι από σκληρό μέταλλο επενδεδυμένο με ροζ απαλό δέρμα. Θα το βρείτε ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, στα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα.

 

Στην καμπάνια προώθησης του βραχιολιού, πρωταγωνιστούν φέτος η Κάτια Δανδουλάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ήβη Αδάμου. Σκοπός της καμπάνιας και των πωλήσεων είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής». Στόχος του Συλλόγου αυτού είναι η ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και των οικογενειών τους, καθώς και η ενημέρωση των γυναικών πανελλαδικά για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b