MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Και αν αρρωστήσω κατά τη διάρκεια του ταξιδιού;

Μάθετε για τις παροχές και τις υπηρεσίες αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης.

Monopoli Team

Aegean Airlines

Προσφέρει στους επιβάτες της ένα πλήρες πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, αξίας περίπου 35 ευρώ, σε οποιονδήποτε προορισμό, για το μέγιστο των 31 ημερών.

Το πρόγραμμα ενδεικτικά καλύπτει έως 150.000 ευρώ για ιατρικές δαπάνες, έως 1.000 ευρώ για τις αποσκευές, και απεριόριστες 24ωρες υπηρεσίες βοήθειας, όπου κι αν βρίσκεστε. Παράλληλα, για επιβάτες με ειδικές ανάγκες, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας φροντίζει για τη μεταφορά τους με αναπηρικό αμαξίδιο κατά το check-in, την επιβίβαση και την αποβίβαση, ενώ παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες προκειμένου να έχουν μια άνετη πτήση. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τμήμα κρατήσεων της εταιρείας: τηλ: 801 11 20000, από σταθερό με αστική χρέωση, ή 210 6261000 από κινητό ή επισκεφθείτε το el.aegeanair.com.
 

Olympic Air

Σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, προσφέρει για τα μέλη του ειδικού προνομιακού προγράμματός της για συχνούς επιβάτες, Travelair Club, σημαντικές εκπτώσεις και παροχές στον τομέα της υγείας:

 

Ιατρικές Επισκέψεις

 

• 24ωρη εφημερία 365 ημέρες το χρόνο από τους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του ΥΓΕΙΑ (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπαιδικό, Χειρουργό) και του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό) έναντι συμβολικού αντιτίμου 20 Ευρώ.

• Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις στο συνεργαζόμενο Πολυϊατρείο – Διαγνωστικό Κέντρο Λητώ Lab (Πειραιάς) σε Παθολόγο, Καρδιολόγο και Παιδίατρο έναντι συμβολικού αντιτίμου 15 Ευρώ (στις ώρες λειτουργίας του Πολυϊατρείου).

• Έκπτωση 20% στις Ιατρικές Επισκέψεις (κατόπιν ραντεβού) στις μη εφημερεύουσες ειδικότητες των εξωτερικών ιατρείων του ΥΓΕΙΑ, της Γενικής, της Μαιευτικής – Γυναικολογικής και της Παιδιατρικής Κλινικής του ΜΗΤΕΡΑ και του Μαιευτικού – Χειρουργικού Κέντρου ΛΗΤΩ.

 

Διαγνωστικές Εξετάσεις

 

• Έκπτωση έως 30% στις μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις του ΥΓΕΙΑ.

• Έκπτωση έως 20% στις μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία της Γενικής, Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ και του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και του Μαιευτικού – Χειρουργικού Κέντρου ΛΗΤΩ.

• Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος για όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις στο συνεργαζόμενο Πολυϊατρείο – Διαγνωστικό Κέντρο Λητώ Lab (Πειραιάς, συμβάσεις με ταμεία)

• Προνομιακές τιμές στα check up του ΥΓΕΙΑ.

 

Νοσηλεία

 

• Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας στο ΥΓΕΙΑ, στη Γενική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ και στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ (εξαιρουμένων φαρμάκων, ειδικών υλικών και αμοιβών ιατρών).

 

Ασθενοφόρα

 

• 24ωρη εφημερία των ασθενοφόρων, σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στο ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ, για την περιοχή της Αττικής, εντελώς δωρεάν.

Σημειώνεται πως οι υπηρεσίες ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών των επιβατών.

 

Επιπλέον, στους επιβάτες χρήζοντες βοηθείας, η Olympic Air προσφέρει τη δυνατότητα υποδοχής και συνοδείας, την παροχή αναπηρικής καρέκλας προς και από το αεροσκάφος και την παροχή ειδικών γευμάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφuείτε την ιστοσελίδα www.olympicair.com.

 

 

Hellenic Seaways

Δωρεάν άμεση ιατρική βοήθεια προσφέρει στους επιβάτες της η Hellenic Seaways, ακόμη και 7 ημέρες μετά το ταξίδι τους. Σε συνεργασία με την Interamerican, η Hellenic Seaways έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, το «Ασφαλώς Πάμε Μαζί», με σκοπό την αντιμετώπιση ατυχημάτων ή αιφνίδιων προβλημάτων υγείας, τα οποία εμφανίζονται μακριά από την Οικογενειακή Εστία.

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα καλύπτει τα εξής:

 

1. Υγειονομική μεταφορά παθόντος

2. Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα

3. Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό

4. Φροντίδα των ανήλικων παιδιών του παθόντος επιβάτη

5. Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα επιβάτη, αν αυτός νοσηλεύεται

6. Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή

7. Μεταφορά σορού

8. Πρόωρη επιστροφή και επαναμετάβαση

9. Ιατρικές συμβουλές

 

Σημειώνεται πως η πρώτη περίοδος λειτουργίας του προγράμματος, κατά το διάστημα 18/06/2010-31/08/2010, ήταν απόλυτα επιτυχής, καθώς προσφέρθηκαν υπηρεσίες βοήθειας σε 1.180 επιβάτες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hellenicseaways.gr και στην www.interamerican.gr.

 

 

 

ANEK LINES  

 Το ίδιο πρόγραμμα προσφέρει και η ΑΝΕΚ LINES, η μητρική εταιρεία της Hellenic Seaways, σε συνεργασία με την Interamerican. Η υπηρεσία «Ασφαλώς μαζί» είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, το οποίο προσφέρεται δωρεάν στους επιβάτες, έως και 7 ημέρες μετά την επιβίβασή τους.
   

Οι καλύψεις είναι οι ίδιες με τις ανωτέρω, με τα 17 ιδιόκτητα ασθενοφόρα, τα 3 ελικόπτερα, το υγειονομικό αεροπλάνο και τους 70 μόνιμους εξειδικευμένους συνεργάτες της Interamerican να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανά πάσα στιγμή.
 

Σημειώνεται πως για τα έκτακτα ιατρικά περιστατικά, τα πλοία της ANEK διαθέτουν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο νοσοκομείου και πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο. Παράλληλα, μέσω της συνεχούς σύνδεσης με το ιατρικό σύστημα τηλεπαρακαλούθησης TELEHEART, παρέχεται έγκαιρη διάγνωση και οδηγίες για την άμεση αντιμετώπιση καρδιολογικών περιστατικών μέχρι να μεταφερθεί ο ασθενής στο ενδεδειγμένο νοσοκομείο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.anek.gr και στην www.interamerican.gr.

 

 

Minoan Lines Ferries
 

Η Minoan Lines συνδέεται και αυτή με το TELEHEART, ενώ στο πλοίο υπάρχει ειδική καμπίνα για την παροχή ιατρικής βοήθειας και φροντίδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.minoan.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b