MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Internet Explorer 9: Ξεκινήστε το download!

Υψηλότερες ταχύτητες, βελτιωμένα γραφικά, ενισχυμένη ασφάλεια και διαλειτουργικότητα υπόσχεται η νέα beta έκδοση του wed browser της Microsoft, Internet Explorer 9.

Monopoli Team

Ο διάδοχος του Internet Explorer 8 ήρθε για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των Windows 7 και του PC, λειτουργώντας ως ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν, μέσω των νέων «συνεργασιών» του και της πλήρους εκμετάλλευσης της επιτάχυνσης του hardware με HTML5.

Συγκεκριμένα, ο Explorer φέρνει δημοφιλείς ιστότοπους, όπως το Facebook, MySpace, LinkedIn, Twitter, eBay, IMDB, Amazon.com, CNN κ.ά., στο «προσκήνιο» για εύκολη και καθημερινή χρήση, ενώ ξεκλειδώνει το 90% των δυνατοτήτων του υπολογιστή, οι οποίες παρέμεναν έως σήμερα ανεκμετάλλευτες.

 

Αναλυτικότερα, τα χαρακτηριστικά του νέου Explorer είναι τα εξής:
 

Pinned Sites: Τα Pinned Sites παρέχουν στον χρήστη απευθείας πρόσβαση στις αγαπημένες του ιστοσελίδες μέσω του Windows Taskbar, δίχως να χρειάζεται να ανοίξει τον browser.
 


JumpLists: Με κλειστό, πάλι, τον browser, τα JumpLists προσφέρουν ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο υλοποίησης online εργασιών.
 


Tear-off tabs και Windows Aero Snap tabs: Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί δύο σελίδες ταυτόχρονα, αρκεί να σύρει και να αφαιρέσει μία καρτέλα από τον browser, χρησιμοποιώντας το Windows Aero Snap.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να «κατεβάσετε» την beta έκδοση του Internet Explorer 9, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft,  www.microsoft.com, ή για απλή προεπισκόπηση μπείτε στο www.beautyoftheweb.com

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b