MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

22 σχεδιαστές μόδας δημιουργούν για τη Swarovski

QH SWAROVSKI ELEMENTS ανέθεσε σε 22 γνωστούς και ανερχόμενους σχεδιαστές, να σχεδιάσουν ένα μοναδικό μικρό μαύρο φόρεμα ο καθένας για τη δημοπρασία «22 Ways To Say Black» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στη γνωστή gallery, Phillips de Pury & Company στη Νέα Υόρκη με την υψηλή επιστασία της Carla Bruni-Sarkozy.  

Monopoli Team

Το 100% των εσόδων από την πώληση των φορεμάτων και των καταλόγων της δημοπρασίας, θα διατεθεί για τα ιδρύματα American Cancer Society και La ligue nationale contre le cancer, για  την καταπολέμηση του καρκίνου. Μετά τη δημοπρασία θα ακολουθήσει cocktail πάρτυ από την Nadja Swarovski, Αντιπρόεδρο των Διεθνών επικοινωνιών. Ο κατάλογος διατίθεται από τις εκδόσεις Éditions Dilecta, στο Amazon.com και σε επιλεγμένα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό.

 

Οι σχεδιαστές, ανάμεσα τους γνωστά ονόματα όπως Giorgio Armani Privé, Givenchy by Riccardo Tisci, Lanvin by Alber Elbaz, Sonia Rykiel, Vivienne Westwood,  χρησιμοποίησαν στις δημιουργίες τους κρύσταλλα SWAROVSKI ELEMENTS.

 

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης 7-20 Σεπτεμβρίου, όσοι επισκεφτούν την Phillips de Pury & Company στη Ν. Υόρκη θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα φορέματα από κοντά.

 

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία μπορείτε είτε να παρευρεθείτε, είτε από το τηλέφωνο, είτε συμπληρώνοντας μία λίστα με τα ποσά που επιθυμείτε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο επίσημο site: www.swarovski-elements.com/ 


Νάνσυ Μήλιο
υ

Κύρια φωτογραφία: Gaspard Yurkievich

Photo Gallery  Gianfranco Ferré, 3.1 phillip lim, Givenchy by Riccardo Tisci, Martin Grant, Catherine Malandrino

 

Οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν από την SWAROVSKI ELEMENTS για το monopoli.gr  

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b