MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πισίνα και iPOD σημειώσατε x!

Μουσική και σωματική απόλαυση από τη νέα μίνι πισίνα της Teuco εξοπλισμένη με iPOD!

Monopoli Team

Η μίνι πισίνα Seaside Hydrospa 640 αποτελεί τη ναυαρχίδα της συλλογής Teuco Hydrospa και αυτή τη φορά έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ!

 

Είναι εξοπλισμένη με το δικό της iPOD, δίνοντας σας τη δυνατότητα να χαλαρώσετε με ένα μπάνιο και μάλιστα με συνοδεία του αγαπημένου σας κομματιού!

Είτε είστε μόνος σας είτε με παρέα το iPOD θα φτιάξει την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε: το iPod nano 8GB και η συσκευή ήχου με subwoofer και 4 κρυφά ηχεία είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο χρονόμετρο διάρκειας 3 ωρών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στην περίπτωση που ξεχάσετε να το κλείσετε. Είναι αδιάβροχο και συμβατό με οποιοδήποτε πηγή MP3.

 

Μάλιστα, η νέα μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι η πρώτη που είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Hydrosilence, μια αθόρυβη λειτουργία μασάζ η οποία απαλλάσσει όλους του περιττούς ήχους για να ακούτε μόνο το φυσικό ήχο του νερού. Επιπλέον, διαθέτει υποβρύχιο και περιμετρικό φωτισμό αλλά μπορεί να εξοπλιστεί και με σύστημα χρωματοθεραπείας, για όσους ξέρουν να εκτιμούν τις ευεργετικές επιδράσεις του φωτός!

 

Η Seaside 640 είναι σχεδιασμένη για να φιλοξενεί 4 ή 5 άτομα και είναι εξοπλισμένη με χαμηλωμένες περιοχές μασάζ για να το χρησιμοποιείτε όταν κάθεστε ή ξαπλώνετε! Για όσους αγαπούν την ηλιοθεραπεία η νέα πισίνα διαθέτει χώρο ηλιοθεραπείας, που αποτελείται από τρία αδιάβροχα μαξιλαράκια από απαλή πολυουρεθάνη, διαθέσιμα σε ανοιχτό γκρι και κεραμιδί χρώμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.teuco.com

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b