MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε μια ονειρεμένη 7ημερη κρουαζιέρα σε 3 ηπείρους!

Κάντε κλικ στο banner του διαγωνισμού και κερδίστε ένα μοναδικό δώρο από τη Louis Hellenic Cruises για τους αναγνώστες του monopoli.gr.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

H Louis Hellenic Cruises σε συνεργασία με το Monopoli.gr προσφέρουν σε 1 τυχερό αναγνώστη, μία 7ήμερη κρουαζιέρα για 2 άτομα με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CRISTAL!

 

Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που τα… “έχει” πραγματικά όλα: πολιτισμό, κοσμοπολίτικο αέρα, απόλυτη χαλάρωση και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τα αξιοθέατα των πλέον ιστορικών πόλεων των Τριών Ηπείρων με πολιτισμό θαυμαστό ανά τους αιώνες: της Κωνσταντινούπολης, του Καΐρου (Πυραμίδες), των Αγίων Τόπων και παράλληλα να επισκεφτούν την κοσμοπολίτικη Μύκονο και το γραφικό  Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τις ανέσεις ενός πλωτού ξενοδοχείου 4 αστέρων, τη φημισμένη εν πλω φιλοξενία του, τις ασύγκριτες γεύσεις διεθνούς και ελληνικής κουζίνας και πολλές επιλογές βραδινής διασκέδασης, παρακολουθώντας το show ή δοκιμάζοντας την τύχη τους στο Casino.


Δηλώστε τώρα συμμετοχή κάνοντας κλικ στο banner του διαγωνισμού ή στο παρακάτω link: http://www.monopoli.gr/contest  


Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b