MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Samsung Galaxy S: από τα κορυφαία smartphones της αγοράς

H «ευφυΐα» της τεχνολογίας τού νέου μοντέλου κινητού της Samsung Electronics εξέπληξε τους χρήστες στην παρουσίασή του στη Ζυρίχη.

Monopoli Team

Το ενισχυμένο με Android™ έξυπνο κινητό της Samsung διαθέτει 4 ιντσών Super AMOLED οθόνη, ταχύτατο επεξεργαστή εφαρμογών 1 GHz και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια «έξυπνη» και ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone.

 

Το Galaxy S ενσωματώνει το γρήγορο περιβάλλον χρήστη TouchWiz 3.0 της Samsung, δίνοντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις επιλογές του κινητού τους. Πάνω από 50.000 εφαρμογές από τις Android Market και Samsung Apps επεκτείνουν την εμπειρία των χρηστών με το Galaxy S. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google mobile, όπως το Google Search, Gmail και το Google Maps.

 

Το Galaxy S διαθέτει:


  • eBook: Δυνατότητα ανάγνωσης βιβλίων μέσω του κινητού τηλεφώνου, με δυνατότητες προσαρμογής της γραμματοσειράς, εύκολης αναζήτησης κειμένου και εύκολης διαχείρισης λίστας βιβλίων.
  • HD Video: Ο εξαιρετικά γρήρορος επεξεργαστής 1 GHz επιταχύνει την εγγραφή και αναπαραγωγή video σε HD ανάλυση στην εντυπωσιακή Super AMOLΕD οθόνη.
  • Καθημερινή ενημέρωση: Άμεση πρόσβαση σε προγνωστικά καιρού, ειδήσεις, χρηματιστήριο και στο καθημερινό πρόγραμμα του χρήστη.
  • Ανταλλαγή αρχείων: Συνδεσιμότητα μέσω DLNA (Digital Living Network Alliance) τεχνολογίας.
  • Augmented Reality”: Εικονική προβολή σημείων ενδιαφέροντος (πχ. ΑΤΜ, κινηματογράφοι κ.λπ) στο περιβάλλον που παρακολουθεί ο χρήστης μέσα από την κάμερα του κινητού, σε πραγματικό χρόνο. Τα Tele-Atlas POI παρέχουν την πλουσιότερη πληροφόρηση από ποτέ.
  • Swype: Εύκολη και γρήγορη εισαγωγή κειμένου στην οθόνη του κινητού.
  • Write & Go”: Δυνατότητα σημείωσης ενός κειμένου και μετέπειτα επιλογής αν θα αποσταλεί ως SMS / MMS, e-mail ή θα αποθηκευτεί στο ημερολόγιο ή ως υπενθύμιση.
  • ThinkFree: Εφαρμογές για την προβολή και επεξεργασία εγγράφων Microsoft Office 2007.
  • Smart Alarm: Ξύπνημα με φυσικό ήχο και αυτόματη ενεργοποίηση της οθόνης.

 

Η τιμή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.samsung.com

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b