MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Coca-Cola και Special Olympics στέλνουν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας

Με σύνθημα “Είμαι Μέσα – I’ In”, η Coca-Cola, διοργάνωσε μια εκδήλωση-γιορτή, αφιερωμένη στους αθλητές Special Olympics που έλαβαν μέρος στους 23ους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στο χώρο του ξενοδοχείου Golden Coast, στο Μαραθώνα. Οι αθλητές Special Olympics είχαν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκφραστούν δημιουργικά, αποτυπώνοντας, σε ένα τεράστιο πανί, με διαφορετικά χρώματα και σχέδια, τα μηνύματα των Special Olympics για το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

 

Στη διήμερη γιορτή συμμετείχαν μέλη των Special Olympics από το εξωτερικό, ενώ το παρών, και το «αποτύπωμά τους» στο έργο, έδωσαν, η Πρόεδρος των Special Olympics Hellas και της Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2011, Γιάννα Δεσποτοπούλου και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics, Dr. Timothy Shriver.

 

Η Coca-Cola συνεργάζεται, σε παγκόσμιο επίπεδο, με τα Special Olympics από το 1968, έτος ίδρυσής τους, υποστηρίζοντας αυτό το παγκόσμιο κίνημα, όχι μόνο οικονομικά ή με εθελοντική εργασία, αλλά κυρίως, συμμετέχοντας, σε κάθε ευκαιρία, στην προσπάθεια ανάδειξης της αξιοπρέπειας και της ικανότητας των ατόμων με διανοητική αναπηρία.

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b