MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πιο «πράσινο» κινητό, δωρεάν από τη Vodafone!

Αποκτήστε τo Samsung Blue Earth, το πρώτο φιλικό προς το περιβάλλον touch κινητό, δωρεάν από τη Vodafone, με κάθε νέα σύνδεση  στο Vodafone Unlimited 50, και κερδίστε μία δωροεπιταγή 100 ευρώ για τις αγορές σας.

Το πιο «πράσινο» κινητό, δωρεάν από τη Vodafone! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το Samsung Blue Earth είναι κατασκευασμένo από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον: Τα πλαστικά μέρη τόσο της συσκευής όσο και του φορτιστή, προέρχονται από χρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

 

Το Blue Earth συνοδεύεται από φορτιστή εξοικονόμησης ενέργειας 5 αστέρων, ο οποίος ειδοποιεί τον χρήστη όταν το τηλέφωνο έχει φορτίσει, έτσι ώστε να τον βγάλει από την πρίζα.  Μάλιστα, είναι το μόνο touch κινητό που μπορεί να φορτιστεί και με ηλιακή ενέργεια!


Το Blue Earth διαθέτει μοναδικό περιβάλλον εργασίας, ο σχεδιασμός του οποίου αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του χρήστη για την προστασία του περιβάλλοντος. Με τη χρήση του ‘Eco mode’, η φωτεινότητα της οθόνης και το Bluetooth τίθενται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας με ένα μόνο κλικ. Η λειτουργία ‘Eco Walk‘ δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να μετρά τα βήματα που κάνει μέσω ενός ενσωματωμένου βηματόμετρου και να υπολογίζει τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα τον οποίο επιτυγχάνει και τον αριθμό των δέντρων  που διασώθηκαν με το να μη χρησιμοποιεί το όχημά του! Η συσκευασία του είναι κατασκευασμένη από εύκολα ανακυκλώσιμο χαρτί, ενώ για την εκτύπωση των οδηγιών χρησιμοποιείται μελάνι σόγιας.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.vodafone.gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b