MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παίξε και… συνάντησε τον Cristiano Ronaldo!

Η εταιρία λιπαντικών αυτοκινήτου Castrol διοργανώνει έναν πρωτότυπο on line διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στη Μαδρίτη και μια συνάντηση με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ποιες είναι οι κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Ποιές ξεχωρίζει ο κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo; Η Castrol, μέσα από τα εργαλεία στατιστικών ερευνών που διαθέτει, έχει αναλύσει την απόδοση εκατοντάδων ποδοσφαιριστών, φάσεων και αγώνων ώστε να καταλήξει στην κορυφαία 10άδα των στιγμών που έχουν μείνει αξέχαστες στους φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και της μεγάλης αυτής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

 

Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο site www.castrolmoments.com/gr τα Στιγμιότυπα της Castrol παρουσιάζουν τις 10 στιγμές που έχουν κατακτήσει την κορυφή. Μια ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων ανέδειξε 10 ξεχωριστά στιγμιότυπα από 10 ιστορικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Προχωρώντας όμως ένα βήμα παραπέρα, ο πρεσβευτής της Castrol Cristiano Ronaldo έχει επιλέξει τις δικές του 3 κορυφαίες στιγμές από την ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων και μας καλεί να μαντέψουμε ποιες είναι αυτές. Δύο τυχεροί Έλληνες που θα μαντέψουν σωστά τις 3 αγαπημένες στιγμές του Ronaldo θα αναδειχθούν στις 19 Ιουλίου 2010 και θα ταξιδέψουν για 4 ημέρες στην Μαδρίτη ώστε να τον συναντήσουν από κοντά και να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της Real Μαδρίτης.

 

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b