MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαγιό για κάθε σωματότυπο!

Ποιο μαγιό να επιλέξετε για να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία και να καλύψετε τα λιγότερα δυνατά!

Monopoli Team

Οι πρώτες εξορμήσεις των τολμηρών στις παραλίες έχουν ξεκινήσει και η επιλογή του κατάλληλου μαγιό είναι συστατικό της επιτυχημένης μας εμφάνισης σε αυτές! Κάθε σώμα έχει τα δικά του προτερήματα τα οποία πρέπει να τονίζουμε με το κατάλληλο μαγιό. Άλλωστε, πόσες φορές δεν είπαμε στην παραλία «Ωραίο σώμα έχει μωρέ, αλλά αυτό το μαγιό δεν την κολακεύει!» ; Για να μην μπορεί κανείς να πει το ίδιο και για εσάς, σας παρουσιάζουμε τα ιδανικά μαγιό για τον τύπο του σώματός σας:

Κοντός κορμός

Αν έχετε μικρό κορμό σε σχέση με το μήκος των ποδιών σας, πρέπει να διαλέξετε ένα μαγιό που να τονίζει το πάνω μέρος σας για να εξισορροπείται η αντίθεση. Για παράδειγμα, διαλέξτε ένα μαγιό που το πάνω μέρος του να δένει στον λαιμό. Έτσι, τονίζεται η πλάτη και οι ώμοι. Προσέξτε το κάτω μέρος να «κάθεται» χαμηλά στους γοφούς για να μακραίνει τον κορμό.

 

Μακρύς κορμός

Για να δώσετε την αίσθηση μακριών ποδιών και να μικρύνετε τον κορμό σας, προτιμήστε ολόσωμο μαγιό ή μπικίνι που το κάτω μέρος του να δένει ψηλά στους γοφούς. Τα μαγιό που ανεβαίνουν πάνω από τη λεκάνη δίνουν την αίσθηση μακριού ποδιού.

 

Σχήμα αχλάδι

Ο σωματότυπος σε σχήμα αχλάδι αντιμετωπίζεται συχνά ως ατυχία. Δεν θα έπρεπε να το βλέπετε έτσι όμως, καθώς αυτός ο σωματότυπος έχει στοιχεία που αξίζει να τονιστούν. Για να κολακεύσετε τη γραμμή σας, παίξτε με το χρώμα: φορέστε ένα πολύχρωμο μπλουζάκι-μαγιό (tankini) για το πάνω μέρος και κρατήστε το κάτω μέρος σε σκούρο χρώμα. Αυτό το είδος μαγιό θα τραβήξει την προσοχή στο δυνατό πάνω μέρος του σώματός σας.

 

Μεγάλο στήθος

Ευτυχώς οι περισσότεροι σχεδιαστές βγάζουν πλέον και μαγιό που δεν είναι σετ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε άλλο νούμερο πάνω κι άλλο νούμερο από κάτω. Για εσάς που έχετε μεγάλο μπούστο, το ιδανικό κόψιμο είναι το εξής: ίσιο κατά μήκος (όπως είναι και το κόψιμο των στράπλες) και με φαρδιές τιράντες για να κρατάνε καλά το στήθος. Επίσης, προτιμήστε μαγιό με μπανέλα, για να υποβαστάζει καλύτερα το στήθος.

 

Μικρό στήθος

Για να δώσετε ένταση στο στήθος σας και να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο, διαλέξτε τριγωνικό σχήμα στο πάνω μέρος. Προτιμήστε αυτά που έχουν σχήματα και σχέδια που τονίζουν το πάνω μέρος ή με παραπάνω ύφασμα, ή frills. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, η ενίσχυση είναι σωτήρια!

 

Ομοιόμορφα γεμάτη

Γενικά, εσείς που έχετε παντού παραπανίσια κιλά είναι καλό να επιλέγετε μαγιό (ολόσωμα η μπικίνι) σε σκούρα χρώματα. Θυμηθείτε ότι σκούρο δεν είναι μόνο το μαύρο, αλλά και το βαθύ πράσινο, το μπλε και το μπορντό, τα οποία μάλιστα είναι πιο κατάλληλα για το καλοκαίρι. Για να τονίσετε τις καμπύλες σας, δοκιμάστε ένα ολόσωμο το οποίο είναι μεσάτο και αναδεικνύει τη μέση σας. Επιλέξτε το μαγιό σας να έχει υψηλό ποσοστό λίκρας ή σπάντεξ και να “μαζεύει” ομοιόμορφα το σώμα σας.

 

Πλαδαρή κοιλιά

Επιλέξτε ένα μαγιό με μπλουζάκι (tankini) το οποίο να μην είναι πολύ στενό. Αποφύγετε το μπικίνι γιατι εκθέτει το αδύνατό σας σημείο αλλά και το ολόσωμο γιατί συχνά πιέζει την κοιλιά και δίνει εντύπωση «ασφυκτική».

 

Γενικά tips

  • Προτού αποφασίσετε να επιλέξετε μαγιό, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αποφασίστε σε ποια κατηγορία σώματος ανήκετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε και τη σωστή επιλογή. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει σωματότυπος για τον οποίο πρέπει να ντρέπεστε.
  • Μην ντραπείτε να δοκιμάσετε πολλά μαγιό! Αν δεν δοκιμάσετε, δεν θα ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο πάνω σας.
  • Προσέξτε να έχετε καλό φωτισμό όταν δοκιμάζετε μαγιό. Ο λάθος φωτισμός οδηγεί και σε λάθος αγορά.
  • Αγοράστε αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνετα, αυτό που αναδεικνύει τον εαυτό σας!

 

Καλή αγορά!

Έλενα Τσαφταρίδη

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b